Наслідки атаки по нафтотерміналу у Феодосії вражають

НОВИНИ 08.10.2024 Коментарі 0

Площа пожежі на нафтобазі у Феодосії збільшилася до 2,5 тисяч квадратних метрів. А російська окупаційна влада у Криму переселила понад тисячу мешканців.

Призначений кремлем голова анексованого міста Ігор Ткаченко повідомив, що задля «безпеки людей, які проживають недалеко від місця НС» - у районах Чорноморської набережної та Ближніх Очеретів –тимчасово евакуйовано до пунктів тимчасового розміщення 1 047 осіб. За його словами, людей після реєстрації та медичного огляду розмістили у готелях і пансіонатах міста.

Він також запевнив, що роботи з ліквідації пожежі тривають (судячи зі збільшення площі займання нафтопродуктів – не дуже вдало), а «всі задіяні служби перебувають на оперативному зв'язку зі штабом». Ткаченко також попросив мешканців і гостей міста «зберігати спокій і довіряти лише офіційній інформації».

Нагадаємо, учора український Генеральний штаб у своєму ранковому звіті подав таку інформацію:

- Сьогодні вночі завдано успішного удару по морському нафтовому терміналу противника, що в тимчасово окупованій Феодосії АР Крим. В районі об’єкту зафіксовано займання. Наслідки ураження уточнюються.

У місті російські окупанти оголосили режим надзвичайної ситуації техногенного характеру.

Як писав ЗІФ, Феодосійський термінал – найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовували, зокрема, для забезпечення потреб окупаційної армії росіян.

Фото – скріншот відео

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: