На що здатний росіянський ВПК. Оцінка британців

НОВИНИ 01.03.2024 Коментарі 0

Московитський ВПК ще поки здатний забезпечити перевагу над Україною цього року. Однак загалом він не може забезпечити усі потреби рф у цій війні.

Таку оцінку можливостей росіянського військово-промислового комплексу дали британські розвідники у своїй доповіді Міноборони Великої Британії, пише «Європейська правда».

Також зазначається, що в оборонній промисловості рф суттєво зросла кількість працівників (до 3,5 млн людей), а також кількість робочих змін і виробничих ліній. Однак обсяги виробництва у цій сфері зростають переважно за рахунок відновлення і модернізації наявних запасів, а не нового виробництва. Так, наприклад, більшість випущених у 2023 році танків — це відновлені машини.

Разом з тим рашисти нарощують виробництво артбоєприпасів. За оцінками британців, у наступні 12 місяців росіянці можуть вийти на пік виготовлення снарядів.

«Хоча оборонна промисловість нездатна повною мірою забезпечити потреби російських операцій проти України, вона майже напевно здатна надати матеріальну перевагу над Україною у 2024 році», - стверджує британська розвідка.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: