За російським ріпаковим шротом та зерном можуть поїхати російські танки, щоби вбивaти поляків

НОВИНИ 01.03.2024 Коментарі 0

"Схоже на те, що у Пoльщі права рука не знає, що робить ліва. Бо одна дає та допомагає, а інша – забирає і шкодить", - саме так голова Львівської ОВА Максим Козицький у соціальних мережах прокоментував розслідування "Української правди" “Granica на мяжы”. Як Польща нарощує торгівлю з Росією через Білорусь”.

Максим Козицький: "Схоже на те, що у Пoльщі права рука не знає, що робить ліва. Бо одна дає та допомагає, а інша – забирає і шкодить. Українська агропродукція стоїть заблокована на пунктах перетину, тим часом poсійська – безперешкодно їде через білорусь.

Тут треба пам’ятати, що за poсiйськими ріпаковим шротом та зерном згодом можуть поїхати танки й артилерія, щоб нищити міста і села та вбивaти поляків. Чудова журналістська робота. Дякую Михайлові Ткачу та Українській правді".

Нагадаємо, що напередодні Максим Козицький закликав жителів Львівщини підтримати українського виробника: "Останні місяці були випробуванням для українського бізнесу через блокаду зерна на польському кордоні. Блокада кордону з польської сторони, яку вчинили окремі «активісти», негативно позначилась не тільки на експорті зерна, а й загалом на всіх експортерах через українсько-польський кордон. На жаль, про загрозу польському ринку зі сторони українських товарів заговорили і вищі посадові особи наших сусідів.

На моє переконання, ситуацію слід врегулювати на рівні Урядів і жодні непорозуміння не повинні руйнувати дружніх стосунків двох народів.

Водночас я не можу заперечити очевидне – економіка України, і так ослаблена війною, окупацією частини територій, виїздом громадян закордон, отримала новий удар через фактичне обмеження експорту.

У таких умовах, коли кожна гривня в бюджеті може перетворитись на снаряд чи дрон, яких дуже потребують наші захисники, наш обов’язок – максимально допомогти українській економіці, нашому товаровиробнику, нашим підприємцям.

Близько 40% від вартості товару українського виробника так чи інакше повертається у бюджет – у вигляді сплати податків та зборів, які трансформуються у дрони, припаси чи грошове забезпечення для наших воїнів!

Звертаюсь до жителів Львівщини, підтримайте українську економіку, українського виробника. Вибираючи товари на полицях магазинів, шукайте на них позначку "Зроблено в Україні" чи "Made in Ukraine". Надайте перевагу своєму!".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: