На росії доліталися: в аеропортах Москви скасували та затримали понад 40 рейсів

НОВИНИ 31.08.2023 Коментарі 0

Про затримання авіарейсів а то і скасування деяких із них у столичних аеропортах ерефії повідомляють російські ТГ-канали. Щоправда, прямо не вказують причин. Мабуть, сподіваються, що недалеких і зомбований російський народець не встановить причинно-наслідкові зв’язки.

Так, один із ТГ-каналів повідомив, що в аеропорту Внуково 15 рейсів затримали і 3 скасували. У Домодєдово 18 рейсів затримано й один скасовано. У Шереметьєво затримано 8 авіарейсів.

«Про причини поки що не повідомляють. Також в аеропортах введено режим «килим», - зазначає пропаганадистський рашамедіаресурс.

Як відомо, такий режим (рос – «ковьор») запроваджують для закриття повітряного простору у випадку ракетної небезпеки.

Згодом це ж джерело повідомило, що російська ппо відбила атаку безпілотника, що летів до Москви із посиланням на московського градоначальника собяніна.

«БПЛА знищили у Воскресенському районі. За попередніми даними, постраждалих та руйнувань немає», - запевняють росіян пропагандисти.

За підрахунками ВВС, від початку 2023 року на території росії та окупованого українського Криму зафіксовано понад 190 атак із використанням безпілотних літальних апаратів. Наймасштабніша з них відбулася у четвер, 30 серпня.

Також читайте: Росія зазнала найвідчутніших масових втрат за одну ніч

На фото з відкритих джерел: українські безпілотники «Бобер». Вартість одиниці - приблизно 4 мільйони гривень

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: