Росія зазнала найвідчутніших масових втрат за одну ніч

НОВИНИ 30.08.2023 Коментарі 0

Вартість військово-транспортних літаків Іл-76, що втратила росія цієї ночі, становить майже 160 мільйонів доларів США. Проте не лише літаками була багатою ця ніч на "пригоди" на території недокраїни-агресорки.

Вартість одного військово-транспортного літака Іл-76 може сягати, залежно від модифікації, 26-27 млн доларів. Проте, як зазначає видання «Фокус», серйозних збитків зазнали й інші об’єкти.

Так, Черехінська військова база є пунктом дислокації для 104-го гвардійського десантно-штурмового полку. Його бійців підозрюють у воєнних злочинах у Бучі. Оцінити вартість збитків та ушкоджень наразі складно.

У Брянській області один безпілотник упав на територію заводу «Кремній ЕЛ» - один із найбільших підприємств мікроелектроніки на території рф.

«Кремній ЕЛ» виробляє мікросхеми для «Алмаз-Антея», «Авіаприладобудування», «Роскосмосу» та «Росатому». Більшість замовлень повʼязані з армією. Даних про пошкодження немає, тому вартість збитків складно підрахувати. Проте удар може підірвати можливість рф виробляти дрони-камікадзе.

Укотре внаслідок ударів безпілотників декілька аеропортів зупиняли свою роботу:

  • аеропорт «Княгиня Ольга» у Пскові закритий до 30 серпня включно;
  • аеропорт Домодєдово у Москві;
  • аеропорт Внуково у Москві;
  • аеропорт Шереметьєво у Москві.

«Варто зазначити, що Москва є ключовим авіаційним центром у всій РФ. Затримка літаків – це логістика, й вона завжди дорого коштує. Зокрема якщо подивитись на аеропорт Внуково, то всі літаки туди відправляються та прибувають із затримкою 20-60 хвилин. Те саме й з одним із найбільших аеропортів в РФ – Домодєдово», - підкреслює «Фокус».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: