На Львівщині за ґратами опинився шанувальник путіна

НОВИНИ 01.08.2022 Коментарі 0

Служба безпеки України затримала чергового шанувальника путінського режиму. Чоловік поширював тези про знищення української держави і становлення «Федеративної республіки Україна».

Викриття та затримання проводили оперативники і слідчі УСБУ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури. Затриманий розповсюджував інформацію про підтримку військової агресії росії проти України.

«Житель регіону на своїх сторінках у соцмережах здійснював Інтернет-пропаганду про «визвольне» вторгнення окупаційних військ, поширював ворожі наративи на підтримку загарбницької політики кремля та дискредитував Збройні Сили України», йдеться у повідомленні СБУ на сторінці у FB.

Згідно з інформацією, затриманий неодноразово брав участь в інформаційних акціях росії та закликав до припинення існування України і створення на частині її території держави із назвою «Федеративна Республіка Україна».

Правоохоронці провели низку експертиз, що підтвердили наявність у поширених повідомленнях закликів проти основ національної безпеки.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 161, ч. 2, ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: