«Визволити Маріуполь» може будь-який росіянець за 500 рублів

НОВИНИ 01.08.2022 Коментарі 0

На російському сайті оголошень Avito почали продавати медалі «За визволення Маріуполя».

Найнижча ціна на медаль разом із посвідченням – від 500 рублів. У інших продавців її можна знайти за 1000 рублів під назвою «медаль сувенірна». Яка «доблесть» - така і ціна.

ТГ-канал «МО» нагадує, що медаль «За звільнення Маріуполя» ініціював 26 квітня 2022 року своїм указом «керівник» так званої днр дєніс чєпушилін.

На реверсі «нагороди» вказано дату «звільнення» – 21 квітня 2022 року. Вона збігається з датою наказу ліліпутіна про скасування штурму заводу «Азовсталь».

На той час на території металургійного підприємства ще тримали оборону близько трьох тисяч бійців полку «Азов» та інших підрозділів Збройних Сил України. Остаточно захисники «Азовсталі» здалися в полон лише у середині травня.

Незважаючи на це, перші відзнаки окупаційна влада вручала вже 3 травня. Нагороди чепушилін та секретар генради «єдиної росії» андрєй турчак роздали майже сотні бійців так званої «народної міліції днр».

Дизайн медалі повторює стиль радянських нагород часів Другої світової, які вручали за визволення міст СРСР та Європи, що були під нацистською окупацією.

Особливо відбитим любителям рашистської символіки на цьому ж сайті оголошень пропонують ще й «пам’ятні медальки та знаки» від 599 рублів на тему так званої «спецоперації». Хай би вже їх роздавали безкоштовно. Але посмертно.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: