На Львівщині впорядкують блокпости: залишиться не більше 100

НОВИНИ 10.03.2022 Коментарі 0

Від початку російської агресії у Львівській області встановлено 544 блокпости. Більшість із них –  збудовані самовільно і скоріше перешкоджають руху екстрених служб та гуманітарних вантажів, ніж допомагають у чомусь. Про це повідомив голова Львівської обласної воєнної адміністрації Максим Козицький.

 "Наша область є далеко в тилу, тому ми маємо якісно та швидко доставляти необхідні харчі, ліки, речі найпершої потреби та амуніцію українцям та воїнам у регіонах, де триває активна боротьба з загарбником. А також нам потрібно повністю відновити логістику для доставки продуктів у крамниці та інші транспортні потреби підприємців і звичайних людей", - наголосив він.

Тому, за словами М.Козицького, кількість блокпостів зменшать до 100, ще певну кількість із них перетворять у спостережні.

"Нагадаю, необхідну систему блокпостів у Львові та області розробили фахівці Академії сухопутних військ та військові експерти. Чергують на них спільно Національна поліція, СБУ, тероборона та Нацгвардія. Адже ці люди, за законом, можуть здійснювати перевірку документів та авто, за потреби, на відміну від різних добровольчих формувань громад, які такого дозволу наразі не мають", - підкреслив Максим Козицький.

Водночас нагадаємо про, те як правильно легалізувати добровольче формування.

Ілюстративне фото: Leopolis.news (Михайло Шишка)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: