Брехня Кремля: нова порція фейків і пропаганди

НОВИНИ 10.02.2022 Коментарі 0

Російсько-геббельсівська пропаганда не втомлюється щодня вигадувати фейки та маніпулятивні повідомлення, спрямовані на дестабілізацію в Україні. Щобільше, послідовники фашистів на найвищому рівні нітрохи не соромляться брехати перед усім світом.

"Брехня, повторена тисячу разів, стає правдою", - казав головний пропагандист гітлерівців Йозеф Геббельс.

А ще йому належить інша фраза: "Дайте мені засоби масової інформації, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней".

Путін і його кліка зараз контролюють усі ЗМІ, соцмережі та навіть вдалися до перевірки вмісту мобільних телефонів на вулицях великих міст.

Нова порція фейків від кремля для ватноголових містить звинувачення України в переслідуванні євреїв у Житомирі, розробці ядерної бомби та біологічної зброї.

Про ці фейкові треші розповів Сергій Лещенко в оприлюдненому відеозверненні.

 

Ахінею, що її не може осягнути глузд здорової людини, доведена до абсолюту російська система пропаганди пожене по мас-медіа і її повторюватимуть найвищі посадовці – від Путіна, Лаврова до так званого "експерта"..

Учорашній приклад з нелюдським знищенням авіабомбами пологового будинку в оточеному рашистами Маріуполі – жахливе тому свідчення.

За декілька годин до бомбардування представниця МЗС РФ Захарова під час брифінгу заявила, що українські воїни вигнали з пологового породіль, а приміщення перетворили на вогневу фортецю.

Приблизно через 4 години після слів Захарової вибух 500 кілограмових (за іншими даними – 1000 кг) фугасних бомб призвів до величезних руйнувань і поранень. На цей злочин проти людяності звернули увагу всі найвищі посадовці України та донесли його світу.

Olena Ivantsiv з Маріуполя написала: «Сьогодні повністю знищили центр мого рідного міста Маріуполь. Подивіться на відео після авіаудару РФ, це були Дитяча лікарня і пологовий відділ, Прязовський державний технічний університет, міська рада. Побачивши вагітну жінку, яка виходить зі зруйнованої будівлі пологового відділення, у мене холодає кров. Важко уявити, скільки дітей та дорослих загинуло сьогодні внаслідок ракетних ударів по місту».

Наступного дня, попри фото- та відеопідтвердження наслідків бомбардувань російськими літаками цивільних об’єктів заблокованого міста – з евакуацією поранених вагітних жінок, глава МЗС Росії Сєрґєй Лавров у Туреччині розповів свою версію, що вторила словам Захарової.

Він пообіцяв документальні підтвердження у майбутньому і звинуватив у маніпуляціях іноземні ЗМІ, що висвітлювали наслідки цього бомбардування.

Ще одним наративом російської пропаганди є американські біологічні лабораторії на території України, де буцімто розробляють біологічну зброю.

Офіційний представник міністерства оборони Росії Іґарь Конашенков не втомлюється повторювати про такі об’єкти, що є чи не в кожному обласному центрі України. А зовсім нещодавно добалакався до того, що українські вчені заражатимуть птахів, котрі летять у Росію патогенами вірусів африканської чуми та сибірської виразки...

Світ на жаль і досі не навчився давати собі раду з патологічними брехунами.

Схоже, що викривлений інформаційний простір на планеті Земля збільшиться на 17 мільйонів квадратних кілометрів. До території Північної Кореї, де медіа голодний у прямому значенні слова народ годують новинами про чемпіонство збірної з футболу на Чемпіонаті світу та політ і політ космонавта на Сонце, успішно приєдналася росія.

Ілюстративне фото: Facebook

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: