НІКОЛИ ЗНОВУ, НІКОЛИ ЗНОЎ, НИКОГДА СНОВА, NEVER AGAIN, JAMAIS ENCORE, NIE WIEDER, לעולם לא שוב …

ОКРЕМА ДУМКА 09.05.2020 Коментарі 0

Якщо один ґвалтівник вбиває іншого ґвалтівника, і продовжує після цього ґвалтувати його жертву. То невже жертва має святкувати факт перемоги одного ґвалтівника над іншим. Чи так має виглядати «визволення»?


Цікаво, що у головах людей, які твердять про святих і непорочних «визволителів», які замість реального визволення, визволили повторно окуповані ними народи лише від  права управління власними країнами?

«Визволителів», які майже десять років по закінченню війни на Західній Україні під виглядом боївок УПА-ОУH знищували місцеве населення. «Визволителів», які попри подвиги на війні із нацизмом, по її завершенню за прямими наказами керівництва НКВС, вбивали ветеранів й інвалідів цієї ж війни та солдатів Робітничо-селянської червоної армії, прикриваючись формою українських бійців за незалежність. Все для того, аби позбавити українських воїнів підтримки місцевого населення та налаштувати проти них, тих хто пройшов жорна війни.

Для того, аби позбавити когось там враження, що спецгрупи НКВС боролись лише із «бандерівцями», нагадаю, що такі ж групи діяли у «визволеній» Польщі, Білорусі та країнах Балтії.

Зауважу, що вже тоді НКВС, вбиваючи польських громадян, видавала себе за УПА. Зокрема, в околицях Павлокоми діяли спецгрупи НКВС, які знищували польські відділи АК та Батальйонів хлопських.  Про діяльність спецгруп НКВС у часи трагедії в сусідніх селах (замаскованого під УПА відділу НКВС) мав честь почути особисто від видатного історика, члена головної ради Об'єднання українців у Польщі Олександра Колянчука, за чаєм у його родинному обійсті у Перемишлі. І точка зору, про те, що вбивство поляків було провокацією агентів радянського НКВС, не є виключною позицією пана Олександа Колянчука - багато істориків, як з українського, так і з польського боку також підтримують її .

Водночас, складаю велику подяку та пошану всім тим, хто віддав життя чи здоров’я за перемогу над нацизмом. І правди заради не лише «радянським» фронтовикам, а й фронтовикам з усього світу, що долучились до знищення гітлерівського режиму.

ПРОТЕ ЗАРАЗ НАМ, УКРАЇНЦЯМ, НЕ СЛІД ЗАБУВАТИ – СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ ТРИВАЄ ІНША ВІЙНА!

Неоголошена, кривава, підступна, гібридна, підла та безпринципна. Війна, яку Кремль веде проти всіх правил, використовуючи всі засоби та інструменти гібридного впливу. І в нас вже, є безліч власних фронтовиків, які героїчно поклали життя на вівтар порятунку України від нового «визволення». Це як генерали Кульчицький, Момот, так і тисячі інших українських героїв, яких новітні «визволителі» вбили за ще, що вони не хотіли більше бути «визволеними».

І зараз у нас є вже свої «курські дуги» та «сталінгради», і, на жаль, є й «харківські операції» та «уманські котли».

То ж вшановуючи, пам'ять тих, хто загинув у Другій світовій війні не забуваймо вшанувати і тих наших сучасників, кого діти та онуки побачать лише на фото.

Тих, хто навіки залишився одного віку і на могилах яких стоять дати смерті, що залишили кривавий слід в історії України - Іловайський, Дебальцевський та інші «котли». Тих, кого новітні «визволителі» оголосили «нацистами» і всупереч всіх правил ведення війни цинічно розстрілювали.

Але будьте впевнені, все мине! І у нас буде справді український День Перемоги в цій українсько-російській війні. І прапор наш буде у руках мільйонів українців, що святкуватимуть це свято, а імені Героїв знатиме кожен український школяр!

Проте на відміну від кремлівських «зомбі» ми цього ніколи не будемо прагнути повторити.

СЛАВУ УКРАЇНІ, ГЕРОЯМ СЛАВА!

І НІКОЛИ ЗНОВУ …

Ігор Конопенко

ілюстративне фото: umoloda.kiev.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: