Московитські науковці пояснили, чому з ними воює Захід

АНАЛІТИКА 05.07.2023 Коментарі 0

Не втомлюються дивувати світ рашистські пропагандисти, а тепер уже й науковці. Так, зненацька нову версію причин війни висловив цілий директор Центрального економіко-математичного інституту росіянської академії наук (ЦЕМІ РАН) альбєрт бахтізін.

«Розв'язана Заходом війна зачіпає не лише економіку. Вона гібридна, оскільки йде відразу на декількох фронтах: і економічному, і політичному, і інформаційному, і, нарешті, військовому в Україні, де противник воює з росією фактично західною зброєю. І це ще питання, який із цих фронтів найважливіший», - глибокодумно прорік сей «вчений муж».

Але пересічним московитам задумуватись над цим не обов’язково – тов. бахтізін уже має готову відповідь.

«Адже головна мета цієї гібридної війни – не економіку росії розвалити, а максимально скоротити населення країни, погіршуючи життя мільйонів людей», - пафосно заявив директор ЦЕМІ РАН.

І розвинув свою, поза всякими сумнівами, експертну думку. «Отже, по суті, війна, що йде сьогодні – це війна на виснаження. Ось чому Захід зацікавлений у тому, щоби вона тривала якомога довше», - підкреслив бахтізін.

Причина цієї підступної поведінки Заходу, звісно ж, криється… у банальній жадібності! Заходу, переконаний він, не дають спокою величезні території Росії, багаті на природні ресурси.

«Йому дуже потрібні всі ці надра, але за однієї умови – щоби росіянців у країні проживала мінімальна кількість, необхідна лише для їх експлуатації – рубати ліс, видобувати алмази й обслуговувати труби, якими транспортують нафту та газ», - сказав Бахтізін.

Ну все, тепер кремль може оголошувати війну проти неоколонізаторів, що прагнуть поневолити волелюбних московитів, які всі, як один, купаються у дарах природи – нафті, алмазах, деревині. І мститись усьому світові за те, що їх нібито хочуть винищити, рештки загнати, немов американських індіанців, у резервації, змусивши стати рабами знахабнілих капіталістів.

Це все дуже просто, як і будь-яка класова боротьба. Тільки для чого було в цій ситуації нападати на Україну, сей «учений муж» пояснити «забув». Бо тоді від усієї цієї «теорії» каменя на камені не залишиться.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: