Минає 4-та річниця з початку репресій режиму лукашенка – заява депутатів "За демократичну Білорусь"

НОВИНИ 09.08.2024 Коментарі 0

Сьогодні виповнюється четверта річниця початку жорстоких репресій режиму лукашенка проти тих, хто не погодився з фальсифікацією результатів президентських виборів у серпні 2020 року.

Про це на своїй сторінці у ФБ пише Ігор Кизим, Посол України в Білорусі у 2017-2023 рр., Посол з особливих доручень щодо Білорусі.

Ігор Кизим: - Неодноразово, ще коли був у Білорусі, коментував ці події і своє ставлення до дій влади. Але чим далі, тим більше розумієш, що саме небажання почути свій народ стали причиною прийняття абсолютно антинародного і, до речі, антиконституційного рішення діючого білоруського керманича 24 лютого 2022 року підтримати російську військову агресію проти України і стати її співучасником.

Тоді багато хто казав, що у тодішнього керівництва "не було вибору" крім як приєднатися до дій путіна. Але, як на мене, вибір є завжди. Особливо якщо від нього напряму залежить збереження суверенітету і незалежності самої держави і майбутнє її народу. І мабуть важко щось додати більш "радикального" до цього поста, ніж заява депутатів МФО ВРУ "За демократичну Білорусь", які можуть бути більш відвертими у своїх висловлюваннях та оцінках, аніж державний службовець.

Фото – Радіо Свобода

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: