Меркель продалася путіну з тельбухами

ОКРЕМА ДУМКА 07.10.2022 Коментарі 0

Меркель навіть не приховує, що продалася Путіну з тельбухами. Розберемо цю курву тверезо.

Екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель на церемонії, присвяченій 77-річчю газети Süddeutsche Zeitung у Мюнхені, заявила, що міцного миру в Європі можна досягнути лише за участі Росії.

Є…ть, який міцний світ може бути в Європі за участю Росії, якщо вона є ключовою державою, яка регулярно порушує мир у Європі. За останні 25 років єдиною. Якщо Росія є порушником миру, то як може гарантувати його міцність? Втім, коли сидиш на баблі Путіна, то такими питаннями не переймаєшся.

«Поки нам не вдалося цього зробити, холодна війна насправді ще не закінчилася», - сказала екс-глава уряду ФРН.

П…ець, яка холодна війна, дурепо. Демон відкритим текстом каже, що готовий застосувати ядерну зброю по Заходу. Половина України розбита в мотлох. Тут виповзає ця свиноматка путінізму, яка перетворила армію Німеччини на кастрата та розпочинає бурмотіти про холодну війну.

На її думку, події в Україні стали «глибоким поворотним моментом».

І які висновки зробила Меркель? Домовлятися з Росією. Так ми ж домовлялися безпосередньо за твоєї участі. Чим скінчилися? Вторгненням із 9-ти напрямків та анексією ще двох областей.

Меркель також закликала дуже серйозно ставитися до слів президента Росії Володимира Путіна, а «не класифікувати їх як блеф».

Якщо ставитись потрібно серйозно, то може Німеччині та Заходу і заходи вживати серйозні?

У загальному, після закінчення війни Україна повинна буде розгорнути масштабну ракетну програму та щомісяця, я наголошую, щомісяця запитувати, як її фінансують і розвивають. Але розгортанню програми глибокої мілітаризації України передуватиме глибокий злам політичної системи України. Який гарантуватиме, що сміхуйочки з бавовною від політиків зникнуть, а звіти щодо виробництва дронів, ракет, систем ППО стануть буденністю.

Юрій Романенко, український політолог, експерт Українського інституту майбутнього (сторінка у FB)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: