У кремлі – загострення ядерного психозу

АНАЛІТИКА 07.10.2022 Коментарі 0

«Вкиди» про «ядерний потяг» та «зброю Апокаліпсису» є елементами інформаційного тиску на світову спільноту. Мета – залякати Захід та примусити його посадити Україну сісти за стіл перемовин з росією.

Такий висновок роблять аналітики Центру протидії дезінформації (ЦПД) при Раді національної безпеки й оборони України у своєму матеріалі, викладеному у FB.

У кремлі не втомлюються генерувати повідомлення про можливість застосування ядерної зброї для буцім свого захисту. Але разом із тим умудряються через свою пропаганду переконувати zомбованих росіян, що це Захід провокує росію використати ядерну зброю, а то і взагалі вдарити першим по рф.

Особливо підгоріло в рашистів після вчорашньої заяви Президента України про превентивні дії щодо російської ядерної загрози.

У глашатая путіна від жаху вуса стали дибки. «Заяви Зеленського – ніщо інше, як заклик до початку світової війни», - з витріщеними очима каже дмітрій пєсков.

Речниця «ґрустной лошаді» з російського мзс маша захарова, яка перед тим, як видати свій коментар, прикладалася, мабуть до пляшки. Бо після слів Президента України видала: «Захід розпалює ядерну війну, неврівноважений Зеленський перетворився на монстра, його руками можуть знищити планету».

У дмітрія мєдвєдєва після перепою слова Володимира Зеленського викликали узагалі якісь медичні галюцинації, і він закликав психіатрів зробити «цьому ідіоту превентивну трепанацію черепа, поки ще він не накоїв ще більших бід для свого народу та всіх інших».

Шизофренічне загострення у кремлі навіть вирішили якось заспокоїти словами у Києві – від біди подалі.

Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк пояснив, що Володимир Зеленський ні слова не сказав про необхідність завдати превентивний ядерний удар по росії.

«Самі придумали новину та самі з нею носяться», - цитує його слова «Детектор Медіа» із посиланням на LIGA.net.

«Ніколи навіть близько не вірте будь-якій російській «інформації». Президент Зеленський, на відміну від росіян, абсолютно чітко вміє розставляти акценти та позначити конкретні ризики. Він ще раз окреслив, що єдина країна, яка сьогодні створює глобальну ядерну небезпеку – РФ. І він не сказав жодного слова про завдання превентивного ядерного удару по території Росії», – прокоментував реакцію путіністів Михайло Подоляк.

За його словами, це класична російська маніпуляція: «Пропагандисти самі вигадали новину, а тепер почали з нею носитися. Ефекту не буде, бо все прозоро».

Пан Подоляк пояснив, що Володимир Зеленський 6 жовтня під час онлайн-зустрічі в австралійському Інституті Лоуї говорив про масштабну небезпеку від росії та важливість превентивно реагувати на неї.

Мовляв, НАТО і все міжнародне співтовариство повинні передбачити можливість завдання превентивних ударів по росії, якщо вона спробує застосувати ядерну зброю.

Як пише «Детектор Медіа», прес-секретар Президента України Сергій Никифоров також спростував кремлівську брехню.

«Президент говорив про період до 24 лютого. Тоді треба було застосувати превентивні заходи, щоби не дозволити Росії розв'язати війну. Нагадаю, що єдині заходи, про які тоді йшлося, були превентивні санкції», - сказав Никифоров і додав, що шантажувати світ вибухами на ЗАЕС і застосуванням ядерної зброї дозволяє собі тільки держава-терорист росія.

Гучні завивання на кремлівських болотах можна пояснити розпачом, що з кожним днем усе більше охоплює очільників путінського режиму. Поразки від Збройних Сил України, санкції та економічний спад, «часткова могилізація» і невдоволення росіян змушують кремль психувати та домагатися перемовин з Україною задля свого порятунку.

Проте в Києві чітко заявили: переговори можливі тільки з наступним президентом росії.    

У кремлі також використовують пропаганду та куплених  політиків-маргіналів у західних країнах, які просувають потрібні тези через соцмережі та медіа на тему ядерної зброї. А ще залучають союзників у Білорусі.  

Так, білоруський ресурс Reformation повідомив, що лукашенківський голова кдб іван тертель вважає хорошою новиною те, що після обміну ядерними ударами не залишиться нікого. Про це тертель сказав у четвер, 6 жовтня, під час спілкування з журналістами про «питання військово-політичної обстановки, що складається, у країні та за кордоном».

«Ми підходимо до періоду Карибської кризи. Триває розбудова світу. Захід втрачає керованість світом та вплив. Основне питання Заходу – чи буде застосовано ядерну зброю. І коли, де червоні лінії. Із закритої інформації Заходу відомо, що на підставі математичної моделі взаємного обміну ядерними ударами нікого не залишиться. Це хороша новина, бо Захід розуміє, що не переможе», – сказав білоруський «кадебіст».

У стилі кремлівської пропаганди під час цього ж заходу підгавкнув і міністр оборони Білорусі віктор хренін. Він бовкнув, що війна в Україні розпочалася через агресію Заходу на білоруських кордонах…

У Центрі протидії дезінформації вважають, що кремлівські «повідомлення про ядерний потенціал» мають чіткі ознаки інформаційно-психологічної спецоперації путіна. Останній «вивів ядерний шантаж на новий рівень і тероризує Захід та офіційний Київ загрозою застосувати надпотужну зброю».

Імовірність застосування такої зброї хоч і є низькою, проте Захід уважно стежить за діями росії у цьому питанні.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: