Львівська філія "Газмережі": у межах Інвестпрограми замінено майже 5 тис. приладів обліку

Економіка 19.07.2024 Коментарі 0

У межах Інвестпрограми фахівці Львівської філії "Газмережі" замінили вже майже 5 тисяч приладів обліку газу. Кошти, які підприємство отримує від споживачів області з тарифу за розподіл природного газу, спрямовуються на модернізацію газотранспортної системи регіону.

Про це повідомила пресслужба коимпанії.

Відповідно до Інвестиційної програми за півроку спеціалісти Львівської філії "Газмережі":

  1. реконструювали 14 газорозподільних пункти;
  2. замінили 4894 лічильників;
  3. проклали понад 12 км газопроводів;
  4. встановили 300 будинкових регуляторів.

"Розроблена та втілена в життя програма допомагає підвищити якість та безпеку газопостачання й сприяє суттєвому зменшенню втрат блакитного палива", - сказано у повідомленні.

«Львівська філія «Газмережі» застосовує інноваційні технології, прилади та обладнання, які допомагають реалізовувати масштабні проєкти та стають надбанням споживачів на декілька десятків років. Завдяки такому вектору розвитку наша компанія успішно здійснює модернізацію газових мереж області та усі інші роботи навіть у складних воєнних умовах», - зазначає в. о. директора Львівської філії «Газмережі» Роман Калагурський.

З тарифних коштів за розподіл газу також фінансується робота аварійно-диспетчерської служби «104». Це допомагає збільшувати кількість обладнання й купувати новий спецтранспорт для оперативного реагування на виклики.

Львівська філія «Газмережі» дякує всім своїм клієнтам, які у цей складний воєнний час сумлінно сплачують кошти за надані послуги й допомагають компанії вдосконалюватись.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: