Лукашенко розпочинає чергові зачистки: боїться і своїх, і путінських, - ВІДЕО

НОВИНИ 23.05.2022 Коментарі 0

Білоруський картопляний диктатор лукашенко зараз опинився у ситуації драника на пательні: його підсмажують з усіх боків. Західні санкції, спад в економіці, ріст невдоволення серед білоруського народу, залежність від путіна, який дістає по морді в Україні. Не дивно, що в Мінську все частіше лунають дивні заяви, що часто суперечать одна одній.

Поведінку лукашенка в етері телеканалу «Прямий»  пояснив засновник білоруського національно-патріотичного руху «Білий легіон», колишній спецназівець Сергій Бульба.

«Сьогодні ситуація для нього склалася несприятлива – білоруси отримають такі ж санкції, як і росіяни: по всіх фронтах і напрямках. Стан бізнесу зараз у Білорусі - взагалі катастрофа. Більшість банків відключені від системи платежів. Лукашенко розуміє, що як не крути, як би його «еліти» не були «прикормлені», вони незадоволені. Сьогодні розпочалася реальна зачистка від усіх людей, які не є особисто віддані йому. Є інформація, що перше відомство піддали зачистці. Лукашенка не цікавить, чи людина належить до «русского міра», чи це людина-патріот – його цікавить тільки одне: наскільки людина виконуватиме його накази. Тобто це не державний діяч. Це фактично автократія, що продовжує паразитувати і на темі війни в тому числі», - розповів Сергій Бульба.

За його словами, білоруське суспільство не є однорідним. Є три основних частини: національно орієнтована, радянська та невелика група проросійська – 5-7%. Лукашенко займає роль лідера спадкоємців БРСР. У своїх кулуарах вирішили, що потрібно «пройти» між росіянами та національно налаштованими.

На думку Сергія Бульби, лукашенко необачно поставив на Путіна. Адже із 2020-го року знав, що путін планує завоювати Україну. Попри те, що Білорусь мала багатомільярдний бізнес з Україною, бацька не наважився попередити українців про напад росії. Можливо, планував за це отримати від кремля якісь бонуси.

Проте зараз білоруський диктатор остерігається активних дій з боку путіна та його агентів, які оточують бацьку. Останній фактично не потрібен уже путінському режиму. Військовими навчаннями та нападами з білоруської території кремль яскраво показав, що  у лукашенкові вже нема необхідності.

«Білоруське міністерство оборони більше дізнавалося про переміщення російських військ із телеграм-каналів, аніж від союзників. Днями з білоруського боку полетіли ракети і лукашенко навряд чи щасливий від цього. Але очевидно, що він зробити нічого не може. Як тільки він розпочинає активні дії під килимом по лінії міністерства закордонних справ - з Європою загравати, зі Штатами загравати, виходить, що росія переказує палкі вітання під килимом. Тобто товариші з ГРУ натякають, що мало йому залишилося, обіцяють якусь кольорову революцію влаштувати. Він це розуміє, тому і розпочав чистку. Вона пройде і по міноборони...», - сказав Сергій Бульба.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: