Лукашенко погрожує нацькувати "вагнерівців" на Польщу

НОВИНИ 23.07.2023 Коментарі 0

Самопроголошений президент Білорусі лукашенко на зустрічі з диктатором путіним у Петербурзі ні сіло не впало почав погрожувати полякам тим, що може нацькувати на них "вагнерівців", які начебто дуже хочуть спалити Ряшів (Жешув), бо звідки, мовляв, надходить зброя в Україну.  

Про це повідомив телеграм-канал лукашенка.

Самозванець лукашенко: "Можливо, і не слід було говорити. Але скажу, що нас почали "напружувати" вагнерівці. Просяться на захід: "Дозвольте нам!". Я кажу: "Вам навіщо на захід туди?" Ну і в тиху... Ми ж контролюємо, що відбувається. "Ну, сходимо на екскурсію до Варшави та Жешува.

А Жешув для них неприйнятний. Коли вони воювали під Бахмутом, вони ж знають, звідки йшла військова техніка. У них ось це всередині сидить: Жешув - це біда. Звичайно, я тримаю їх у центрі Білорусі, як домовилися. Не хотілося б туди їх передислокувати. Тому що в них настрої погані. І, треба віддати належне, вони знають, що відбувається навколо Союзної держави".

Зустріч двох диктаторів мала би тривати і сьогодні.

Нагадаємо, що у четвер міністерство оборони Білорусі повідомило про спільні навчання своїх військових і найманців з ПВК "Вагнер" на полігоні біля Польщі.

Також нагадаємо, що після невдалого походу на Москву 24 червня ПВК «Вагнер» було надано можливість переїхати до Білорусі. Там же перебуває і ватажок воєнного заколоту євгеній прігожин.

Колаж 24 Каналу
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: