Лукашенко обмінявся з Фіцо привітаннями та жадає зустрічі

НОВИНИ 16.09.2024 Коментарі 0

Білоруський диктатор лукашенко привітав прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо зі 60-річчям, яке останній відзначав 15 вересня. У тексті він також вивсловив сподівання на особисту зустріч найближчим часом.

«Хочу висловити подяку за добрі побажання з нагоди мого ювілею і, у свою чергу, сердечно вітаю вас з 60-річчям. У Білорусі знають і цінують рішучість і енергію, з якою ви відстоювали інтереси Ваша принциповість і бажання рухатися вперед, вміння об'єднувати однодумців, прямо і відкрито висловлювати свою думку - це важливі якості справжнього державного діяча, з якими я сподіваюся найближчим часом зустрітися особисто детально обговорити спільні теми», - йдеться у тексті Бульбофюрера.

Зазначимо, що Фіцо, попри рішення Євросоюзу не визнавати лукашенка легітимним президентом унаслідок фальсифікації виборів у 2020-му році, вітав білоруського диктатора з 70-річчям, яке той святкував 30 серпня.

Не забув лукашенко також подякувати словацькому прем’єру за теплий прийом білоруської делегації під час святкування 80-ої річниці словацького національного повстання.

Також читайте: Чому у Словаччині переміг покривач наркомафії і вбивці журналіста

На фото з відкритих джерел – лукашенко приймає Фіцо у листопаді 2016 року та дякує йому за нормалізацію відносин офіційного Мінська з ЄС «у період, коли в Європі було серйозне непорозуміння, Словаччина поінформувала керівництво ЄС про справжню ситуацію в Білорусі». 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: