Кремль залучив лукашенка до божевільних заяв

НОВИНИ 01.04.2024 Коментарі 0

У кремлі поквапилися із вимогами до України заарештувати та видати голову Служби безпеки України Василя Малюка. Причому ноту зі звинуваченнями проти України у скоєнні терактів на росії російське «дипломатичне» відомство передало до Києва через Білорусь.

«Залишається лише одне запитання: чому ж у Мінську не змогли зачекати до 1 квітня? Таку ноту слід було би відправити до Києва до «Дня сміху», який ще називають «Днем дурнів», - зауважує політичний оглядач та історик Олександр Фрідман. .

За його словами, - це перше офіційне підтвердження з боку кремля наявності каналу комунікації між Мінськом і Києвом. «Побічно заява відомства лаврова підтверджує, що такий канал існує за згодою (а можливо, і за рішенням) Москви», - припускає експерт.

Путіну виявилося замало звинувачень у причетності України до масового розстрілу росіян у «Крокус Сіті Холі», тож у кремлі вирішили доплести до проґавленого російськими спецслужбами теракту вбивства та замахи на російських пропагандистів та удари по Кримському мосту.

Військовий оглядач Ігаль Левін прокоментував такі заяви лаконічно:

- Пригадуєте, я писав, що вони розігруватимуть карту міжнародного тероризму? Але вони вирішили йти одразу по важких наркотиках, сплели разом міжнародний тероризм і Україну, причому виносячи терористів ІД узагалі за дужки. І так, ніхто у світі на це не ведеться, навіть американський Держдеп настільки здивувався, що відкрито називає їх гімноїдами за це, але Кремль усе одно не попускає.

Тим часом речниця речниця очільника російського мзс маша захарова 1 квітня повідомила, що росія має намір звертатися до міжнародних судових інстанцій з відповідними документами після направлення Києву ноти щодо антитерору. Також вона уточнила, що у переданій із кремля ноті щодо боротьби з тероризмом немає вимог щодо теракту у підмосков'ї. Причина банальна –відповідну ноту відправлять після остаточного завершення роботи слідчих органів щодо «Крокус Сіті Холу»

Колаж – з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: