Кремль готує план «failed state» для Білорусі

ПЕРЕКЛАДИ 08.11.2022 Коментарі 0

Злочинна змова двох диктаторів увійде до історії, як «Пакт Путіна-Лукашенко» (за аналогією з пактом Молотова-Ріббентропа», що вже дозволив розв'язати в ХХІ-му столітті континентальну війну в Європі.

Наші довірені джерела, передбачаючи майбутню катастрофу, діляться основними моментами з нами, сподіваючись надати цьому широкого розголосу. Ми неодноразово раніше сповіщали білорусів і наших сусідів про важливі майбутні події та плани Москви щодо «Білоруського виступу» (оригінальна термінологія Патрушева).

Отже, суть. Лукашенко артистично, на публіку, для своїх прихильників, повторює мантру: головне – зберегти державу! У близькому колі гаряче стверджує, що «мабуть, доведеться поступитися якимось частковим суверенітетом» (мова оригіналу) і тільки так можна врятувати країну. Він цинічно бреше.

Щоби зрозуміти, як так вийшло, що Білорусь, яка дісталася Лукашенкові у 1994 році, негайно стала маріонеткою Кремля, треба ознайомитися з першопричиною. Лукашенко – давній платний агент КДБ СРСР. Про агента «Посох» читати тут.

Будучи залежним від свого минулого, агента «Посоха» повторно наодинці перевербував у Мінську Примаков і той (лукашенко, - ЗІФ) потрапив під його особисте кураторство. Пізніше кураторство над Лукашенком перебрав Микола Патрушев – друга особа Кремля. Варто зазначити, що агент Лукашенко став найуспішнішим геополітичним проектом сучасного ФСБ і назавжди увійде до навчальних посібників російської школи розвідки.

Деталі майбутнього Пакту вперше для Лукашенка озвучив особисто Путін іще під час першої ганебної зустрічі в Сочі, де Лукашенко остаточно по-зрадницьки здав суверенітет в обмін на гарантії особистої безпеки та безпеки своєї родини і ближнього кола.

На наступних численних зустрічах йому регулярно під зобов'язання доводили план «Союзних програм», потім план військового вторгнення в Україну та побудови майбутньої «Союзної Держави». Спочатку до складу Союзної Держави за планами Кремля мали поетапно увійти Казахстан, Україна та майже всі країни СНД із виходом на союзний парламент, союзного президента і трансформацію ОДКБ у союзну армію. Іншими словами, до 75-річного ювілею Путіна мав завершитись остаточний план відтворення «New СРСР 2.0)».

Конкретний план щодо «повернення Білорусі» у Кремлі між собою називали «поверненням білоруського виступу».

Як це здійснювалося:

Кремль вміло скористався Лукашенком, який «розслабився», і взяв активну участь в інспіруванні кризи на виборах у серпні 2020. Завдяки гарантованому вторгненню Росгвардії Лукашенко зміг здійснити сценарій жорстокого придушення протестів. Саме фахівці ФСБ забезпечили розумний сценарій придушення та повернули контроль над ситуацією та інформаційним полем. Далі агентові «Посоху» не залишили вибору, вміло загнавши його в ізоляцію від власного суспільства.

Саме російська ФСБ підкинула ідею і допомогла з реалізацією плану посадки «Ryanair». ФСБ безпосередньо брала участь у плані організації «переговорів з Тихановською», внаслідок яких лідери білоруської опозиції мали бути захоплені, що мало загнати Мінськ у додаткову ізоляцію (план раптово зупинила сама ФСБ, оскільки переключила увагу на літак із Протасевичем).

Патрушев призначив «смотрящім по Білорусі» свого близького друга Гризлова, відправивши його до Мінська в ранзі посла. Саме Гризлов став відповідальним за «Білоруський виступ» особисто перед Патрушевим і Путіним. На допомогу Гризлову відправили до Мінська ще одну довірену особу Патрушева – Михайла Бистрова. Найдосвідченіший ФСБ-шник – учень Патрушева – діє у Мінську під дипломатичним прикриттям Першого секретаря посольства, фактично очолюючи «Россотруднічество». Його основне завдання – вербування білоруських «еліт» та організація гарантованої лояльності здійснення плану щодо примусової «союзизації».

Кремль роками впроваджував у силові структури й органи держуправління своїх «агентів впливу». Основним інструментом упровадження став Віктор Лукашенко (старший син самопроголошеного президента РБ, - ЗІФ), котрого вважають другим за значимістю інструментом Кремля в Білорусі, до 2020-го року навіть більш ефективним, ніж сам Лукашенко. «Кремлівського курсанта» Вольфовича вміло провели на посаду секретаря Радбезу, показавши Лукашенкові, хто в хаті господар. Він де-факто почав курирувати на користь Кремля армію та весь силовий блок, хоча майстерно досі демонструє особливу відданість особисто Лукашенкові. Про Вольфовича читати тут.

МВС для Кремля курирує Карпенков. Москва своєчасно, завдяки Вікторові Лукашенку, підвела вже покритого пилом свого давнього сплячого агента Карпенкова до хиткого стільця Лукашенка як «командувача білоруською Росгвардією». Саме Карпенков за командою ФСБ мав ліквідувати Лукашенка у разі його «виходу з угоди».

На посаду голови КДБ призначили ще одну сплячу «консерву» Кремля, випускника Рязанського училища ВДВ Тертеля (якого у ФСБ ласкаво між собою називають «протигаз»). Саме Тертель гарантував і забезпечив знищення громадянського суспільства та гарантував Кремлю повну санацію всього білоруського простору.

Агент Лукашенко, обкладений основними російськими «смотрящіми» Патрушевим, Гризловим, Бистровим і їхніми підопічними Віктором Лукашенком, Вольфовичем, Карпенковим, Тертелем та їхньою власною агентурою, згідно з укладеним у Сочі «Пактом Путіна-Лукашенка» підводять Білорусь під план ліквідації «Білоруського виступу». Початковий план припускав поетапну реалізацію «союзних програм» з подальшою плавною трансформацією політичної системи Білорусі на користь Росії.

У зв'язку з фактичним провалом «приєднання» України план оперативно видозмінився і наразі передбачає такі етапи:

Насичення Білорусі військовим контингентом РФ та створення єдиного білорусько-російського 120-тисячного угруповання, читай «армії Союзної Держави», розміщення постійно діючих військових баз (про що ми повідомляли заздалегідь).

Залучення білоруської частини угруповання у будь-який спосіб у безпосереднє бойове зіткнення з Україною. Основна мета – скомпрометувати білорусів, замазати кров'ю, на десятиліття розірвати зв'язок між двома народами, породити взаємну ненависть і посіяти непримиренну (як із росіянами) ворожнечу з Україною.

Під прикриттям війни, ескалації та подальшої ізоляції РФ та РБ, з метою забезпечення безпеки «білоруської республіки», органи держуправління будуть приведені до нових стандартів Союзної Держави (єдиний парламент, президент, армія, законодавство, громадянство тощо).

Як «гарант територіальної цілісності та забезпечення безпеки» на прохання Лукашенка буде розміщено тактичну ядерну зброю ЗС РФ.

Таким чином Республіка Білорусь із незалежної держави перетворюється на «Союзну Республіку у складі Російської Федерації». Виходячи з нинішнього стратегічного плану Кремля, у разі тотальної невдачі в Українській авантюрі, Кремль на всю готує втішний геополітичний трофей для населення Росії. Фактичне приєднання РБ має прикрасити факт невдалого захоплення України. У свою чергу, як відповідь Заходу, Білорусь стає геополітичним реваншем замість України, що відійшла на захід і НАТО, що розширюється на.

На столі кремлівських стратегів лежать багато сценаріїв розвитку ситуації, але ми озвучили фундаментальні положення, які навряд чи буде змінено. Тільки невідкладні заходи щодо нейтралізації режимів Путіна та Лукашенка зможуть зупинити катастрофічні наслідки для Білорусі.

Телеграм-канал «Беларуская выведка»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: