Коломойського визнали екстремістом і конфісковують його активи та сотні земельних ділянок

НОВИНИ 06.03.2024 Коментарі 0

Українського бізнесмена Ігоря Коломойського російський суд вніс до «списку екстремістів» та ухвалив рішення конфіскувати його активи на росії.

Як повідомляє російська служба BBC, справу Коломойського розглядав райсуд республіки Адигея. При цьому, за даними видання «Коммерсантъ», засідання відбувались у закритому режимі.

Згідно з судовим рішенням, московитська влада конфіскує майно Коломойського на мільярди рублів, а також близько 500 земельних ділянок у чотирьох російських регіонах, зокрема в Підмосков’ї. А екстремізм олігархові «пришили» за «фінансування збройних формувань України». Також суд звинуватив дніпропетровського бізнесмена у підтримці «нової влади» України після Революції гідності 2014 року та роботі головою Дніпропетровської ОДА.

Наразі Ігор Коломойський перебуває в українському СІЗО. Українські правоохоронці тричі оголошували йому підозру за кількома статтями та справами. Про перебіг судових розглядів ЗІФ уже повідомляв.

А наприкінці лютого стало відомо, що Шевченківський райсуд Києва продовжив ще на два місяці – до 25 квітня – тримання Ігоря Коломойського під вартою, щоправда, укотре зменшив розмір застави (з початкових 5,8 млрд до 2,4 млрд грн тепер).

Фото:  Getty Images

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: