Колаборант із Донецька «пояснив» причини поразок російської армії

НОВИНИ 10.11.2022 Коментарі 0

Колишній офіцер СБУ з Донецької області, а тепер зрадник-колаборант і пропагандист олександр ходаковський, видав чергову маячню про причини невдач російської армії в Україні.

На його допис відреагував український журналіст Юрій Бутусов у своєму акаунті у FB.

«Ворог розвідав причину поразок російської «другої армії світу» та вищої боєздатності українців: виявляється, українців женуть у бій польські генерали, тих, хто відступає – розстрілюють загороджувальні загони, а танкістів заганяють у танки та перед атакою заварюють люки, щоби вони не змогли залишити танк (навіть якщо хочуть в туалет). Прикро, що такі буквально ідіоти отримували звання полковників в СБУ, добре, що людина з таким плінтусним інтелектом зараз працює блогером у складі російської пропаганди», - пише Юрій Бутусов.

За його словами, практику розстрілів на місці застосовують якраз росіяни. Принаймні у підрозділах «повара путіна» пріґожина, який останнім часом вишуковує зеків по російських тюрмах для поповнення своєї ПВК «Ваґнер», відкрито «убивають в разі відмови виконувати бойове завдання».

Юрій Бутусов переконаний, що росіяни, як зазвичай, намагаються приписати українцям свої проблеми.

«Російського генерала Лапіна зняли на вимогу Кадирова, і поставили командувати іншого генерала, того, кого Кадиров підтримав. Тож про яких поляків мова – росіянами кадировці командують. Загалом, як завжди, намагаються показати своїм підлеглим, що українці такі самі, як і вони, що так завжди на війні з обох боків», - написав журналіст.
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: