Мобілізованим росіянам роздають буклети для протидії «фашистського впливу» в Україні

НОВИНИ 10.11.2022 Коментарі 0

Російська армійська пропаганда взялася за інструктаж мобілізованих росіян, яких готують до бойових дій в Україні. Щоби протидіяти інформаційним впливам з боку України, росіянам роздають буклети з порадами.

Матеріали російської пропаганди видання «Настоящее время» отримало від родички примусово мобілізованого чоловіка з Московської області. Пам'ятка «Прийоми нейтралізації фашистського впливу», на думку міністерства оборони росії, повинна захистити людей, яких готують на війну в Україну.

Російські «фахівці» з пропаганди навчають російських чоловіків протидіяти «інформаційним атакам», вірити виключно російським офіційним джерелам і використати деякі навички конспірологічного мислення. Своїм очам і вухам методичка закликає довіряти обмежено, з обережністю, замість читання чатів і каналів – зайнятися справою та жити нормальним життям. Як це в'яжеться із перебуванням на фронті, у листівках не пояснили, - повідомляє телеграм-канал «Настоящее время».

У частині таку літературу роздали всім у комплекті з лекціями про те, що примусово мобілізовані росіяни воюватимуть не проти українців, а проти «полчищ найманців і солдатів НАТО».

За інформацією іншого джерела – ТГ-каналу «ЧТД», такі брошури друкують не тільки в Підмосков'ї, а й, наприклад, у Приморському краї. Наприкінці жовтня влада Уссурійська витратила на 6 тисяч листівок майже 150 тисяч рублів і замовила ще декілька аналогічних пропагандистських пам'яток.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: