Істерія у кремлі: росія хоче використати дії Варшави для поглинання Білорусі у "союзну державу"

НОВИНИ 15.11.2023 Коментарі 0

У кремлі відреагували на рішення польського уряду розгорнути новий танковий батальйон поблизу кордону з Білоруссю. Вустами путінського глашатая пєскова там вдалися до маніпуляцій та брехні.

Реакція на рішення про розширення польської армії містить типову брехню проти Польщі. Кремль представляє Польщу як загрозу Білорусі та Росії. Водночас істерично реагуючи на посилення польських збройних сил.

Про це у соцмережі Х написав урядовий уповноважений з питань безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин.

Пєсков, за словами польського урядовця, видав тезу про те, що, мовляв, нова військова частина поблизу білоруського кордону доводить "загрозу" від Польщі у регіоні.

"Пєсков маніпулює іміджем дій Польщі, представляючи політику Варшави як авантюрну, агресивну і спрямовану проти Білорусі та Росії. Водночас він зазначає, що Білорусь "знає, що робити". У своєму повідомленні Пєсков також підкреслює, що Росія "стурбована", але вживає заходів для захисту "безпеки Союзної держави", - написав Станіслав Жарин.

За його словами, кремль намагається використати ситуацію для подальшого тиску на Білорусь з метою подальших кроків у напрямку побудови так званої "союзної держави". Вигадані російськими ідеологами наративи про загрози із Заходу Москва неодноразово використовувала для політичного тиску на Мінськ.

Також читайте: На східному кордоні з Білоруссю Польща розгорнула новий танковий батальйон

На фото gov.pl: урочисте шикування під час відкриття танкової частини у Польщі. 12 листопада. Чартаєво.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: