Інформаційна діяльність партій з більшості шкодитиме Польщі – Станіслав Жарин

НОВИНИ 18.12.2023 Коментарі 0

Під час правління у Польщі партії "Право і справедливість", яка за підсумками жовтневих виборів до Сейму опинилася в опозиції, теперішні парламентські сили більшості вели політичну діяльність проти уряду, засновану на брехні та маніпуляціях.

Про це у соцмережі Х написав урядовий уповноважений з питань безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин

За його словами, це була системна діяльність, спрямована на спотворення реальності з метою політичної боротьби з "ПіС". Перед народним волевиявленням поляків, що відбулося 15 жовтня, політики, які сьогодні становлять більшість у польському Сеймі, вдавалися до абсурдних звинувачень. Мовляв, "ПіС" готує фальсифікацію результатів виборів, спробує скасувати вибори, готує державний переворот, відправить армії проти поляків і таке інше.

"Подібна діяльність протягом 8-ми років призвела до руйнівних для польського інформаційного простору явищ – ворожої маніпуляції громадською думкою, а також додатково відкрила Польщу для загроз з боку Росії чи Білорусі.

Звинувачення Дональда Туска (теперішній прем'єрміністр Польщі) в тому, що уряд "домовився" з Путіним і Лукашенком, щоби "вагнерівці" пішли в Білорусь, або маніпуляції політиків "Громадянської платворми" щодо ситуації на польсько-білоруському кордоні – це приклади реальної загрози для Польщі через інформаційну діяльність, яку могла використати Росія", - написав Станіслав Жарин.

На його думку, партії, які після виборів до Сейму отримали владні повноваження, мають доступ до державних інструментів та інформації.

"На жаль, немає жодних ознак того, що вони відійшли від описаних практик. Їхня діяльність ще більше шкодитиме Польщі", - переконаний польський урядовець.

Також читайте: Зеленський привітав Дональда Туска з поверненням до влади у Польщі 

Фото – tvn24.pl

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: