Гебельсівщина на повну гучність: росіяни використовують на фронті прийом нацистів

РОЗСЛІДУВАННЯ 17.08.2022 Коментарі 0

Московитські зв’язківці транслюють у зоні бойових дій спеціальне радіо «Жизнь». Воно має на меті переконати українських військових і місцеве населення «зробити правильний вибір».

За повідомленням рашистського мінубивства (яке вже підхопили рашаЗМІ), військові зв’язківці західного округу транслюють сигнал пропагандонського радіо для ЗСУ та населення з мобільного радіокомплексу, змонтованого на базі бронеавтомобіля «тигр».

Радіус дії передавача – приблизно 15 км. Тож доводиться під’їжджати поближче до лінії фронту.

  • Щоб уникнути потрапляння під вогонь, ми кожні півгодини згортаємось і відходимо на підготовлені позиції, де продовжуємо роботу, - цитують «начальника комплексу» івана.

Він також скаржиться, що їх постійно «глушать, вистежують з безпілотників, намагаються знищити». І правду кажучи, є за що.

Трансляція цього гівнорадіо йде і в мережі Інтернет, воно також має свій телеграм-канал. Контент, який транслює «Жизнь» та його ТГ – це відбірна маніпулятивно-пропагандистська маячня у формі безособових повідомлень вперемішку з бадьорою музикою (імпортні пісні перемішані з російськими) та рашановинами.

Так слухачі «Жизни» можуть дізнатись про такі цікавинки, як «плани Хіларі Клінтон» створити на території України Європейських сполучених штатів, для чого ця територія повинна бути зачищена від населення. Про історичні подвиги «богів війни» росіян, які будують свою державу вже понад 2 000 років і вигнали звідсіля татаро-монголів. Про те, як у 1979 році вони ж увійшли в Афганістан, на відміну від американців у В’єтнамі виконали поставлені завдання, втративши 15 тис. бійців та знищивши мільйон моджахедів, і організовано вийшли у 1989 році…

Вишенькою на цьому «радіоторті» з російського інформлайна є періодичні заклики до українських військових і населення.

«Солдаты и офицеры вооруженных сил Украины, ваше дальнейшее сопротивление бесполезно. Ваше комендование предало вас, бросив в бой с многократно превосходящим вас противником. Выберите жизнь, прекратите сопротивление…» Цей текст звучить в ефірі та розміщений на сайті гівнорадейка.

Нічого не нагадує? Йозеф Геббельс, мабуть, аплодував би своїм вірним учням…

У зверненні до населення рашапропагандони цинічно рекомендують «ознайомитись із текстом женевської конвенції про захист цивільного населення під час воєнних дій, російська сторона дотримується цього договору і слідкує за його виконанням…» Там ще щось було про уникнення державних бомбосховищ – «щоби не потрапити у заручники до озброєних бандформувань і націоналістів», але це вже для людей із надміцними нервами, або повністю відбитих колаборантів. Бо історії українців з Бучі та Маріуполя, Ірпеня та Херсона доводять усьому світові – російська пропаганда є завжди і лише цинічною брехнею.

«Нє насмехайтєсь над русскімі!» - грізним голосом закликає це недорадіо. І справді, чого сміятися з убогих?

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: