До «нападу» із заходу в лукашенка облаштовують «лінію хрєніна»

НОВИНИ 20.06.2023 Коментарі 0

У Білорусі під Жабинкою режим лукашенка розпочав споруджувати «лінію хрєніна» - так у народі називають систему укріплень за прізвищем теперішнього міністра оборони РБ. Населений пункт на заході країни неподалік Бреста є найбільшим залізничним вузлом Білорусі, що з’єднує дві великих гілки Берестя-Мінськ і Берестя-Пінськ.

За інформацією моніторингової групи «Беларускі Гаюн», на околицях села Саки (Жабинківський район Брестської області) розпочали роботи з інженерного обладнання вогневих позицій, які включають будівництво системи окопів, траншей та бліндажів. Виходячи з масштабів будівництва, можна зробити висновок, що йдеться про будівництво щонайменше опорного пункту, який може бути частиною укріпленого району.

Відстань від місця будівництва до міста Жабинка становить 5, до кордону з Польщею – 28, а до кордону з Україною – 47 кілометрів відповідно.

Вочевидь, лукашенко на тлі заяв лідерки демократичних сил Білорусі Світлани Тихановської про можливе звернення до Президента України запросити допомогу для визволення Білорусі, вирішив заздалегідь готуватися до нападу/

У вівторок, 20 червня, бульбофюрер у Мінську приймав міністрів закордонних справ зі шести країн, що входять в Організацію договору про колективну безпеку (Білорусь, росія, Казахстан, Вірменія, Киргизія і Таджикистан). Окрім висловлених прокремлівських випадів у бік США та країн Європи, білоруський диктатор наголосив, що ОДКБ – не агресивний і не наступальний військово-політичний блок, а суто «оборонного характеру».  

Також читайте: Біля українського кордону режим лукашенка тренується розставляти «зуби дракона»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: