Дивні заяви Матеуша Піскорського - черговий фейк!

РОЗСЛІДУВАННЯ 24.05.2017 Коментарі 0

«EPIC FAIL» - російський агент М.Піскорський сидячи в ув'язненні у Польщі.... «предложил польскому сейму выдворить украинцев из страны»... а його «заяву поширює» модель фільмів для дорослих!!! 

         В погоні за результатом російська пропаганда деколи творить насправді «epic fails» (епічні провали). В цей раз сайт "Новости Украины", який за «абсолютним збігом обставин», зареєстрований та адміниться із Москви,

03 квітня 2017 року видав просто «ШЕДЕВР». 
       За повідомленням цього псевдоукраїнського» сайту, виявляється відомий російський агент та прихильник Новоросії Матеуш Піскорський, який з травня 2016 року перебуває під арештом Агенції внутрішньої безпеки у Республіці Польщі за звинуваченням у роботі на російську розвідку, «ПРЕДЛОЖИЛ ПОЛЬСКОМУ СЕЙМУ ВЫДВОРИТЬ УКРАИНЦЕВ ИЗ СТРАНЫ».

      Далі фейковий сайт, без будь яких посилань на джерела публікує наступні заяви, які нібито здіснив, як його називають в Новоросії «пєрвий політзаключенний Третей Речі Посполітой»: 

«Мигранты из Украины заняли слишком много высокооплачиваемых рабочих мест, хотя являются здесь чужими. Я требую выдворить всех украинцев из Польши и дать полякам нормальную высокооплачиваемую работу. Почти 50% врачей в больница - украинцы, хотя наши медицинские университеты выпускают специалистов на голову выше",- сообщил он. Пискорский намерен добиваться либо полного выдворения украинцев, либо понижение их должности на работе. "Даже самые квалифицированные украинцы не стоят и рядом с польскими. Если Сейм слабый, чтобы выдворить украинцев, тогда стоит серьезно подумать над законом, который введут рабочее ограничение для всех мигрантов"»

Проте… як пан Піскорський перебуваючи у тюремній камері запропонував це Сейму РП, залишається великою загадкою, точніше абсурдом!

      При цьому очевидно, що текст на сайті є наспіх перекладений, ймовірно, саме з польської мови, ймовірно навіть машинним перекладом:

  • «Почти 50% врачей в больница»
  •  «понижение их должности на работе»
  • «подумать над законом, который введут рабочее ограничение»

     не залишають жодних сумнівів у «високому професіоналізмі» журналістів сайту, який як виявилось в Україні взагалі НІХТО не знає.

     Найбільш ймовірно тому, що

вони існують лише у документах російських спецслужб, та в головах їх агентури,

      що веде активне наповнення дезінформацією не лише сайту , але й цілого ряду профілів, в Фейсбук, в Твіттері , ВКонтакті, в Однокласниках, та навіть в Google+ 

 

Короткий аналіз цього «псевдоукраїнського інформаційного конгломерату» одразу ж вказав на російські вуха, які не те, що стирчать, вони просто нахабно виставлені.

       Як вже зазначалось, «український сайт, який пише новини про те «все, чем живет наша страна», чомусь зареєстрований кимось, хто не побажав себе явити суспільству саме у Москві. Зауважте це зроблено у Росії, де навіть телефонні номери (SIM-карти) можна купити лише при представленні документів, що підтверджують особу (з 1 січня 2014 року).

Як же російські спецслужби терплять таку нахабність, коли «український сайт» реєструють в столиці Росії? Як змогли особи «інкогніто» зареєструвати «український» сайт в країні із таким поліцейським режимом? Відповідь очевидна, це чергове «творіння» російського пропагандпрому!

      Повертаючись до «віртуального» редколективу даного сайту «Персонал: Главный редактор: Станислав Орхименко Олегович, Редакторы: Оксана Владимировна Штець - (политика, экономика). Самарин Сергей Евгеньевич - (важные новости "Крым, Донбасс, Сирия...") Дейнекина Лилия Алексеевна - общий редактор. Корреспонденты: Станислав Борович (Киев). Игнатий Журбенко (Западный регион). Самарин Сергей (Крым, Донбасс, Южный регион). Карина Вишнякова, Ольга Сидоренко (Центральный, Восточный регионы). Мария Чикалова (Северный регион).»

       Ми звертаємось до всієї журналістської спільноти України: ЦЕ ХТО??? 

       Нам не вдалось ідентифікувати жодного із цих персонажів, які нібито з «7 августа 2016 года активно наполняют контентом сайт, который ведет поиск новых журналистов по всей Украине» і при цьому «предоставляют читателям свежую информацию новостного характера в просветительной форме». Може до когось звертались ці «кремлівські боти»? Тому, що зважаючи на 4 436 учасників групи в Однокласниках, 1476 вподобань у Фейсбуку, 464 учасники ВКонтакті, 240 читачів у Твіттері, та аж 8 (вісім!!!) в Google+? роботу вони свою проводять доволі активно. 

Ким є (та в якому військовому званні) не вказані у «редколегії» Нікіта Урдінец ([email protected]), та Никсон Вальцмон, які ведуть всі ці профілі спільно наповнюючи їх деколи навіть грізними заявами донецьких терористів, про те, що «Об угле можете забыть - Захарченко» .

     Але який же російських агітпродукт без епічності!? Російських пропагандистів спіткав черговий епічний прокол!!!

   Як виявилось Одним із головних поширювачів їх дези в Фейсбуку є троль «Оксанка Ширяєва»  (до речі сторінку після нашої публікації було видалено - але скріншот все памятає)

       Все б нічого може, десь у світі і є така особа, але аватарка із обличчям порномоделі Little Caprice (вона ж Marketa Stroblova) , напевно викликає сумніви у реальності 

Цікаво чи знає Матеуш Піскорський, що не виходячи із тюремної камери він робить такі шикарні заяви, що навіть чеські порноактириси не можуть стриматись ? 

      Водночас епічності не бракує і у тому, що "російський фейкомет" пропонує співробітництво

     «Все предложения по партнёрству и сотрудничеству присылайте нам на почту [email protected].», але зауважте, що (тут важко стриматись від відчуття дикого оксюморону) ці віртуальні журналісти пишуть: "Мы отказываемся работать со следующими партнёрами: 1. Нарушающими Украинское законодательство, 2. Имеющие порнографические материалы или насилие, 3. Призывающие к экстремизму или сепаратизму, 4. Призывающие к сбору денежных средств, 5. Отказываемся работать с разного рода пропагандой (суицида, политической и т.д.)."

У висновку да даного розслідування, хочемо рекомендувати учасникам груп у соціальних мережах та месенджерах, які повелись на зображення козака, що тримає у руках червоно-чорний та перевернутий український прапор з гаслом «Слава Україні» - дивіться чим вас «кормить» російська пропаганда. Не дивіться на обгортку, заковтуючи отруту російської дезінформації, будьте свідомими того, що зараз інформаційна війна Російської Федерації ведеться дедалі агресивніше. На ставайте тими «корисними ідіотами», яких втемну використовують російські спеціальні органи!

​​​​​​ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНСТВО
"ГО "ЗАХІДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ" 

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: