День народження пуйла: тести на знання правителя, ракети «За путіна» і пиятика в колі СНДшників

НОВИНИ 07.10.2024 Коментарі 0

Свій 72-ий день народження (і вже 20-й – на посаді президента) сьогодні намагався святкувати рашафюрер. Щоправда, настрій з самого ранку йому добряче зіпсували: ЗСУ влучили в найбільший у Криму нафтоперевалочний комплекс у Феодосії, а невідомі хакери вирубали державні телеканали та низку радіостанцій.

Тим часом на болотах рашапропаганда та чиновництво зі шкіри пнулись, аби переконати насєлєніє, що день народження тирана – всенародне свято. Відповідно, пересічні рашисти сьогодні увесь день всіляко розважалися, вигадуючи різноманітні глупства з нагоди уродин свого коханого диктатора. А сам ліліпутін робив вигляд, що тяжко працює увесь день, і не має часу на всілякі святкування.

Тим часом найбільш характерні та огидні приклади того, як влада зміцнює путінський культ особистості, зібрав ТГ-канал «МО».

Уперше святкувати день народження кремлівського карлика наказали дітям у школах і дитячих садках по всій болотяній країні.

На честь дня народження ліліпутіна школи та дитячий садки у багатьох регіонах почали проводити патріотичні флешмоби та записувати вітальні звернення до президента. При цьому напрочуд схожі пости із привітаннями дітьми журналісти виявили в Ульяновській, Липецькій, Калінінградській, Іванівській, Нижегородській, Білгородській областях, республіках Татарстан, Мордовія та Чувашія.

Але були й екслюзивні креативи. Так, у Ростовській області педагоги вибудували дітей початкової школи у слово «путін» та опублікували фотографію флешмобу з підписом «Ми пишаємося тим, що керує нашою країною найкращий Президент у світі».

В Удмуртії на честь дня народження путіна школярам провели майстер-клас із виготовлення сушарок для військового взуття.

Розмови про важливе, наслідуючи пораду путіна, на його день народження почали проводити навіть у дитячих садках: у Приморському краї дітям організували заняття на тему «Яка важлива роль президента в житті країни» та «Якби я був президентом».

Але повернімося до дорослих (а отже більш усвідомлених) вітальників. У Махачкалі портрет бункерного діда прикріпили до повітряної кулі та підняли її над площею. Студенти дагестанських ВНЗ та громадські діячі вишикувалися у слово «Сила», «створюючи потужний візуальний образ».

У неформальному чемпіонаті «хто перший привітає рашафюрера» на території рф впевнено переміг намісник Чечні дон-дон кадиров. Вітальний пост у його ТГ-каналі з'явився рівно опівночі. На 13 хвилин від нього відстав професор ВШЕ Олександр Дугін. Ідеолог «руского міра» багатозначно написав: «Путін править країною суверенно та неспішно. І так завжди буде. Ну майже».

У Забайкаллі теж глибоко вражені цим святковим днем: портал chita.ru опублікував тест на знання рашафюрера. Він містить питання про його улюблені ласощі і «з яким птахом асоціює себе ліліпутін?» Втім, більшість користувачів ідею не оцінили – понад дві третини коментарів під постом виявилися негативними.

Тим часом вояки-окупанти, окрім записування різноманітних вітальних відеороликів, як то кажуть «від душі» встругнули неоднозначний подарунок: узяли ракети до РСЗВ «Град», і написали на них «За путіна». І виклали на «воєнкорівських» каналах відео із залпом цими «подарунками». Щоправда, як кажуть військові, зазвичай такі написи на боєприпасах роблять на згадку про загиблих… Хай би це відео було пророчим!

Тим часом із закордонних лідерів першим рашадиктатора привітав президент Нікарагуа Даніель Ортега. Причому, судячи з дати звернення, він чомусь зробив це ще 5 жовтня (за два дні). У пафосному привітанні йдеться про те, що росія «бореться з демонами Фашизму та Смерті»…

Одним з перших до свого старшого колеги помчав самопроголошений президент Білорусі. З кремлівським карликом вони не бачилися з липня. Тож іменинник ще має вручити нещодавньому ювіляру – бульбофюреру – орден з нагоди лукашенківських уродин (про який раніше писав ЗІФ).

Звісно, що про різноманітні привітання ліліпутіну увесь день трубили рашаЗМІ. Однак очна імпреза на цей вечір також намічалася: до москви запросили лідерів країн СНД під формальним приводом участі в засіданні ради глав Співдружності. Але писок ліліпутіна пєсков «спалив» свого господаря: він повідомив, що спілкування у неформальній обстановці з главами держав та урядів країн СНД цього вечора також заплановане.

Як то кажуть, земля скловатою, уродиннику!

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: