Рашисти обсипали бульбофюрера орденами з нагоди його ювілею

НОВИНИ 30.08.2024 Коментарі 0

Самопроголошений президент Білорусі нині отримав з москви кілька орденів з нагоди свого 70-річного ювілею. Загалом уродини лукашенка рашапропагандистська машина, схоже, вирішила обслужити за вищим розрядом — мабуть, була відповідна команда з кремля. Скоріш за все, також у рамках «вітальної кампанії».

Новинні стрічки рашаЗМІ з раннього ранку 30 серпня були наповнені різноманітними спогадами, панегіриками і просто повідомлення ми про надсилання привітань від московитських політиків різного калібру.

Після оприлюдненої в 1 год. ночі біографії білоруського диктатора пропагандисти плавно перейшли до розповідей очевидців «Як лукашенко дотримувався обіцянок» (коли очолював колгосп), та як воно - бути сусідом президента в агромістечку, як до нього в гості приїздив ліліпутін, і що білорусам точно не потрібно іншого президента.

Квіткою тут стала публіцистична стаття про те, як білоруський президент став героєм російської історії. «олександрові лукашенку – 70 років. Бацька, останній диктатор Європи, колгоспник, ветеран світової політики, як його тільки не називали. І ще називатимуть, бо має хороші гени: мама прожила більше 90 років. Але одне вже можна сказати точно: у вітчизняній історії кінця XX та першої частини XXI століття лукашенко не просто залишиться — він уже став одним із найголовніших діячів. Унікальним і при цьому є абсолютно національним», - підмахнули бульбофюреру рашапропагандисти.

А вже після 9 ранку пішли привітання. Судячи з новин, бункерний дід спершу відправив своєму білоруському корєшу вітальну телеграму, а потім ще й зателефонував. І підписав указ про нагородження лукашенка (як голову Вищої державної ради союзної держави) орденом Святого апостола Андрія Первозваного.

Опісля писок ліліпутіна пєсков запевнив, що кремлівський карлик завжди відправляє лукашенку особисті подарунки до дня народження. Щоправда, жодних подробиць він не навів, і на питання щодо подарунків попередніх років відбувся «відмазкою» - що вони бували різні, але «завжди саме особисті». Тож бажаючі можуть дати волю своїй фантазії.

Ще одним орденом соленізанта з широкого патріаршого плеча нагородив і кіріл гундяєв. «З уваги до внеску у розвиток церковно-державних відносин» лукашенка удостоєно орденом благовірного князя Даніїла московського І ступеня. І подякувано за захист традиційних цінностей, укріплення братерства слов’янських народів та служіння Білоруській православній церкві.

Далі привітання посипалися як із рогу достатку. Голова ради федерації валентина матвієнко («приклад невтомного і самовідданого служіння вітчизні»), спікер держдуми володін («його вирізняє величезна працездатність і воля»), сенатор рапота («в’їдливий та допитливий, має багатий життєвий досвід і феноменальну політичну чуйку») та інші діячі дрібнішого калібру. Їх кількість успішно створила видимість всенародної любові до ювіляра з боку найближчого союзника.

Решта світу поставилась до соленізанта суттєво спокійніше. За повідомленням його пресслужби, окрім уже згаданих московитів та примкнулого до них дімона-алкогнома синьолапого також привітали телефонними дзвінками президенти Таджикистану, Азербайджану та Узбекистану.

На думку політтехнолога і журналіста, майора Тараса Березовця, лукашенка «путіну треба було нагородити орденом Олександра Сутулого із закруткою на спині. Два Іуди, які демонструють зразок жаби і гадюки. І скинути кортить, але страшно - скинеш, укусить».

Історик і політичний оглядач Олександр Фрідман нагадав, що орденом Андрія Первозванного ще Єльцин нагороджував Назарбаєва, і вже ліліпутін у 2003 р. - Алієва-старшого, у 2017-му — Сі Цзіньпіна і в 2019му — Моді. А «головний союзник» лукашенко заслужив його лише у 2024 р.

Нагадаємо, що лукашенко народився у Вітебській області, закінчив історичний факультет у Могильові та заочно економічний — у сільгоспакадемії. Служив у прикордонних військах, був інструктором політвідділу. Секретар комітету комсомолу у торгівлі, працював у радгоспах і колгоспах. З 1994 року не залишає президентського крісла.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: