Чи відмовиться від антиукраїнської риторики новий спікер Палати представників Конгресу США?

НОВИНИ 26.10.2023 Коментарі 0

Президент США Джо Байден привітав республіканця Майка Джонсона з обранням на посаду спікера Палати представників і закликав його сприяти схваленню Конгресом додаткового фінансування, зокрема й для України, повідомляє пресслужба Білого дому.

Про це пише Радіо Свобода.

Зокрема, у повідомленні сказано: «Байден нагадав, що раніше підтвердив готовність працювати з будь-яким спікером нижньої палати Конгресу, незалежно від того, яку партію він представляє. Він додав, що за час обрання Палатою представників спікера підготував «історичний пакет додаткового фінансування, який зміцнює наші двопартійні інтереси національної безпеки в Ізраїлі та Україні, захищає наші кордони та інвестує в американський народ».

«Ці пріоритети були схвалені лідерами обох партій. Ми повинні діяти швидко, щоб задовольнити наші потреби в галузі національної безпеки та уникнути урядового шатдауну через 22 дні», – зазначив Байден, закликаючи схвалити пакет.

Отже, 25 жовтня Палата представників Конгресу США обрала спікером Майка Джонсона. До того Палата представників три тижнв працювала без спікера. Відомо, що Джонсон належить до тих республіканців, які активно критикують політику США щодо підтримки України. Моваляв, в США є багато гострих внутрішніх проблем і треба насвамперед конценруватись  над їх вирішенням.

Фото – новий спікер Палати представників Майк Джонсон

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: