Бульбофюрер вирішив синхронізувати із рашистами навчання з тактичною ядерною зброєю

НОВИНИ 08.05.2024 Коментарі 0

Поки росіянці лякали світ своїми черговими ядерними навчаннями, які доручив провести бункерний дід, до них вирішив приєднатись і самопроголошений президент Білорусі зі своїми вояками, підкріпивши ці плани кілько ма гучними заявами. Тепер ці навчання вони проводитимуть синхронізовано.

За інформацією т.зв. ради безпеки РБ, вони проведуть синхронізовану з рф раптову перевірку із задіюванням носіїв тактичної ядерної зброї.

Білоруська армія отримала розпорядження лукашенка про проведення раптової перевірки носіїв тактичної ядерної зброї, повідомили у міноборони Білорусі. Дивізіон комплексу «Іскандер» та ескадрилья літаків Су-25 приводяться в готовність до «раптової перевірки» носіїв ТЯО у Білорусії, заявили у відомстві.

Частину сил і засобів ВПС Білорусії було перебазовано на запасний аеродром, повідомили в Генштабі збройних сил республіки. А подання сигналів на навчальне застосування ТЯО під час синхронної перевірки здійснюватиметься генштабами Білорусії та рф.

Разом із тим бульбофюрер повідомив, що має намір обговорити 8 травня з ліліпутіним питання спільної координації та застосування військ із використанням спецбоєприпасів ТЯО. Цього дня лукашенко відправився із черговим візитом до москви.

Перед відльотом синьолапий ще встиг трохи наговорити «на камеру». Зокрема, лукашенко заявив, що «ядерна зброя – це зброя захисту, і ніхто в наступ з нею не піде», процитував його ТГ-канал «Пул пєрвого». Але з іншого боку, «ми ще ніколи не підходили так близько до порогу ядерної війни».

Заява Білорусі про проведення «синхронізованої з рф раптової перевірки із залученням носіїв тактичної ядерної зброї» є частиною російської кампанії із залякування світу погрозами застосування ядерної зброї, вважають у Центрі протидії дезінформації при РНБОУ.

Білорусь, яка від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну залишається союзницею москви, підігрує «ядерній пропаганді», до якої держава-агресорка вдається, щоб зірвати військову допомогу Україні від західних партнерів та схилити до переговорів на своїх умовах, пояснюють у ЦПД. Ядерний шантаж для росії залишається «останнім аргументом». Активна експлуатація цієї теми свідчить, що у сьогоднішніх умовах у кремля немає інших важелів, щоб якось змінити ситуацію на свою користь.

Варто зазначити, що протягом останнього часу білорусь активізувала свою участь в інформаційній війні проти України з метою дестабілізації ситуації та впливу на європейських партнерів нашої держави через залякування.

Як раніше повідомляв ЗІФ, генштаб московії за дорученням ліліпутіна готує масштабні навчання «для відпрацювання застосування нестратегічної ядерної зброї».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: