Бліцкриг провалився: Шойгу таки відсторонений від посади, - ДОКУМЕНТ

НОВИНИ 26.03.2022 Коментарі 0

 


Міністр оборони країни агресора Сєргєй Шойгу не з’являвся в публічному інформаційному просторі з 11 березня. Тобто якраз приблизно з тих днів, починаючи з початку війни, коли можна було остаточно констатувати, що бліцкриг путіна, за який очевидно відповідав Шойгу, провалився.

Невдалі спроби вивести на монітор зниклого лакея путіна під час засідання ради безпеки рф 24 березня швидше підтвердили, аніж спростували той факт, що Шойгу відсторонений від своєї посади та не бере участі у прийнятті рішень.

Адже «участь» Шойгу в засіданні більше нагадувала «знаменитий» цьогорічний ілюзорний концерт в Лужніках з нагоди 8-ї річниці окупації Криму, про що «Західний інформаційний фронт» детально писав у матеріалі Чому рашистський шабаш в Лужніках – телеілюзія: експертний аналіз відео.

Поки ЗМІ висувають версії щодо долі Шойгу, у ЗМІ вже шириться документ міноборони рф, який свідчить про те, що Сєргєй Кужугетович більше не очолює міністерство. Мова йде про наказ міністра оборони рф № 108 від 23.02.2022 року за підписом… т.в.о. міністра оборони рф, генерала армії Дмітрія Булгакова.

Для більшого розуміння подаємо текст документу українською :

«У зв’язку з масовим поширенням в мережі інтернет інформації про те, що міністр оборони рф Сєргєй Шойгу не знаходиться на своєму робочому місці, а представникам різноманітних ЗМІ не вдається визначити його місце перебування, що негативно впливає на імідж і авторитетність міністерства оборони рф а також збройних сил рф загалом. 
НАКАЗУЮ:
В термін до 30 березня 2022 року в усіх офіційних джерелах міноборони рф щоденно публікувати фото і текстові матеріали, з яких випливатиме, що міністр оборони рф Шойгу С.К. очолює і бере участь у воєнних заходах. Окрім цього, інформація повинна бути також скерована на демонстрацію перебування міністра оборони рф на своєму робочому місці з активною участю в керуванні спеціальною воєнною операцією в Україні.
т.в.о. міністра рф, генерал армії Д.Булгаков».

Висновки робіть самі. Цікавить лише одне питання: чому саме до 30 березня? Невже, за ці чотири доби Булгаков пообіцяв путіну завоювати Україну? Ну-ну…

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: