Благодійна підтримка медичних закладів – важлива складова під час війни

НОВИНИ 29.12.2022 Коментарі 0

У період, коли російська терористична армія знищує українські об’єкти критичної інфраструктури, благодійництво є важливим фактором у виживанні та функціонуванні багатьох сфер. Однією з них є медична галузь.

Одним із сотень і тисяч меценатів є благодійний фонд «Картонник» Київського картонно-паперового комбінату. Фонд надає допомогу всім потребуючим, та особливу увагу приділяє медичним закладам. Як повідомляє ІА «Інформер», фонд, зокрема, опікується Національною дитячою спеціалізованою лікарнею «Охматдит». Відділення хірургії новонароджених і передчасно народжених дітей «Охматдиту» на час воєнного стану перемістили у новий корпус. Відтак, виникнула потреба у санітарних засобах. Представники комбінату передали партію засобів гігієнічної продукції.

Також благодійний фонд Київського КПК на постійній основі допомагає Обухівській лікарні. У медзакладі багато генераторів для автономної роботи, для заправки яких потрібне пальне. Фонд передав 500 літрів бензину та дизпалива.

«Медичні заклади належать до критичної інфраструктури, і вони, незважаючи на цей складний час, повинні працювати безперебійно. Для цього потрібні і медикаменти, і світло, і засоби гігієни, і забезпечення кадрами. Найчастіше нам доводиться надавати допомогу лікувальним закладам IV рівня акредитації. Це і Центральний військовий шпиталь, куди відправляли продукцію декількома великими партіями; і Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги та Інститут серця, куди передали великі партії засобів гігієни», - розповідає голова правління БФ «Картонник» Олександр Ременюк.

Благодійний фонд «Картонник» Київського КПК працює з 1994 року. З перших днів повномасштабного російського вторгнення в Україну активізував свою діяльність за новими напрямками. Серед тих, ким опікується комбінат, – медзаклади, школи, громадські та волонтерські організації, територіальні громади, які постраждали від воєнних дій, та внутрішньо переміщені особи.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: