Більше за ліліпутіна. Яка зарплата у рашапропагандиста соловйова

НОВИНИ 17.10.2023 Коментарі 0

Боєць інформаційного фронту, відомий пропагандист владімір соловйов, який нещодавно публічно передумав їхати воювати за Ізраїль, зараз успішно воює за ХАМАС на рашаТБ. І робить він це, звісно, не за дякую.

«Якби росія зараз не брала участі у «спєцопєрації», то я б вирушив до Ізраїлю», - заявляв соловйов, підкреслюючи, що йому 60 років. Так він пояснив, що не може воювати проти терористів з ХАМАС. Хоча ще 2004 року казав: «Якщо в Ізраїлі розпочнеться війна, я одразу туди поїду».

Однак зараз росія вустами соловйова фактично воює... проти Ізраїлю. «Що ж ви зараз, сволоти, мовчите, коли на ваших очах Газу бомбять?» - обурюється він, звертаючись до західних країн.

ТГ-канал «МО» з'ясувував ціну зречення рашистським пропагандистом історичної батьківщини та інших колишніх ідеалів.

Отже, за один рік соловйов заробляє більше 101 млн рублів - це випливає з витоку ФНП за 2020 р. Десятки мільйонів соловйов платить... сам собі. Так 84 млн він заробив у своїй власній компанії - «СВ Консалтинг». Це PR-контора, сайт якої не працює.

Зарплату собі соловйов виписує у 8 разів більшу, ніж у кремлівського карлика. Вона також у рази більша, ніж у депутатів держдуми та членів уряду.

Натомість своїм працівникам платить дуже скромно. Хорошу зарплату пропагандист отримує і у ВДТРК. Причому гроші йому платить не лише канал «росія-1», де він веде своє щоденне шоу, а й «Радіо росії». На отримані від них 17,5 млн. він щорічно може купувати нову квартиру в москві. На додаток до нинішньої 159-метрової на Довгоруківській вулиці.

До всіх його «талантів» соловйов ще й письменник: півмільйона йому виписало видавництво «Ексмо». Там він опублікував понад 20 своїх книг. У тому числі такі величні твори як «Євангеліє від соловйова», «Апокаліпсис від Володимира» та «Ми росіяни, з нами Бог». Тепер стає зрозуміліше, чому соловйов зрікся єврейської держави.

І ще один момент: цей хрестоматійний «патріот» віддає перевагу іноземним автомобілям. Особливо йому дорогий німецький концерн Mercedes: рашапропагандист їздить на Maybach S 560 4MATIC вартістю близько 12 млн. рублів.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: