Білоруський кризовий центр припиняє роботу у Львові

НОВИНИ 14.09.2022 Коментарі 0

Про припинення роботи Білоруського кризового центру у Львові повідомив його керівник Олексій Францкевич. Замість нього запрацює інша організація.

«В Україні, у Львові, 8 вересня 2022 року, у день 508-ої річниці перемоги об'єднаних сил білорусів, литовців та українців над російською армією, відбулася реєстрація благодійної організації «Вільна Білорусь». У зв'язку з цим громадянська ініціатива «Білоруський кризовий центр у Львові» припиняє свою роботу. Діяльність всієї команди громадянської ініціативи продовжить благодійний фонд «Вільна Білорусь», - написав Олексій Францкевич на своїй сторінці у FB.

Про створення БФ «Вільна Білорусь» його керівник повідомляв тиждень тому. Одними з основних завдань організації є консолідація зусиль білорусів в Україні та за її межами для допомоги українському народу в боротьбі з російською військовою агресією, проведення інформаційної кампанії, спрямованої на формування антивоєнної громадської думки в Білорусі, інформування населення про воєнні злочини російських окупантів та їх білоруських пособників проти українського народу, сприяння демократичним силам Білорусі у протидії деспотизму й авторитаризму…

«Запрошуємо взяти участь у роботі благодійного фонду «Вільна Білорусь»! Будемо вдячні за будь-яку допомогу та підтримку! Хай живе Білорусь! Слава Україні! Разом до перемаги!», - написав білоруський активіст, політик і волонтер.

 Фото vikna.tv

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: