Білоруський доброволець Янкі звернувся до співвітчизників

ПЕРЕКЛАДИ 01.12.2022 Коментарі 0

Білорус Ігор Янков із позивним «Янкі» з перших днів від початку повномасштабного вторгнення терористичної російської армії воює за Україну у складі добровольчого батальйону ЗСУ. Днями він звернувся у своєму телеграм-каналі до співвітчизників. Його текст подає «Баста».

Білоруси, які зараз живуть у Білорусі, вами править шизофренік. Ви тільки послухайте, що несе ця голова!

За цієї диктатури ви раб, не більше! Ви несете відповідальність за все: колір волосся на вашій голові, колір взуття, сумочки не того кольору або поєднання квітів на шторах у вашій квартирі. За те, про що ви думаєте чи тільки хочете подумати.

Про права на слова, свободи чи думки, думаю і говорити у принципі не варто.

Знайте одне, що ніхто не має права вирішувати, кому жити та як. Як називати свої проспекти, якою мовою говорити, яким напрямом розвитку держави рухатися, кого шанувати та кому поклонятися. Тим більше, коли йдеться про суверенну державу, і тим більше не пенсіонерам деградантам по сусідству. Якщо сусід із першого поверху вам вказуватиме які шпалери поклеїти вам, у вашій, хоч і кредитній квартирі, або в який колір пофарбувати волосся вашій коханій дружині, ви сприймете це, як абсурд і миритися з цим не захочете точно!

Вам вкидають у ваші голови вигаданий нацизм, фашизм і лякають здоровим націоналізмом, тоді як рашизм і білорусіянська терпимість уже досягнула висот, не відомих до цього жодної галактиці.

Чому вас лякає Бандера та утиски росіянського гавкоту в Україні, тоді як відому артистку вашої країни садять у в'язницю, за виконання в центрі Мінська звичайної української пісні?

Ви інформаційні інваліди, які не бажають вибиратися з вакуумованого колгоспу, в якому щастя коштує «пяццот доларау», на думку «правителя», і якого він не може досягти ось уже 20 років...

Це монолог для тих, хто продовжує жити, вдаючи, що нічого не відбувається. Хоча ваші очі точно відкрилися в серпні 2020, коли втомлені від полону білоруси вперше вирішили більше не дозволяти брехати їм і правити, як худобою! Відкрилися, так не дозволяйте знову вам поринути у гіпноз! Ви мовчите, коли всій країні приходять повістки до військкоматів.

Уточнюють, скільки м'яса у вигляді ваших синів і чоловіків петушенка може принести в жертву ліліпутіну для утилізації в ім'я імперії, що розкладається.

Прокиньтеся! Прокиньтеся! Робіть щось, поки вас не утилізували за країну та інтереси сім'ї, яку годує та на яку працює вся країна!

Усе можна виправити! Я вірю! Ми віримо! Повірте й Ви!

Живе Вільна Білорусь! І Житиме, Поки Наше Серце Б'ється!»

Телеграм-канал «Баста»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: