Білоруський диктатор, Крим і рибна мафія

ОКРЕМА ДУМКА 12.07.2023 Коментарі 0

У вівторок, 11 липня, підконтрольні агресору «медіа» заявили про те, що нібито «у Криму може з’явитися російсько-білоруська рибальська флотилія», яка нібито розраховує оперувати у водах країн Африки.

При цьому злочинний «виконувач обов’язків постійного представника республіки при президенті» агресора Михайло Соломенцев заявив, що Білорусь «має великі можливості для переробки риби».

Як щодо цього нагадує Association of Reintegration of Crimea, дані злочинні плани агресора та пов’язаної з ним рибної мафії раніше ми досліджували, серед іншого, в контексті діяльності севастопольських незаконних структур, пов’язаних із торговою маркою «Аквамарин», «специфічного» підприємства у Білгород-Дністровську, а також у зв’язку з діяльністю білоруського бенефіціара судна «Море Співдружності» Олександра Мошенського.

Мошенський є одним із гаманців білоруського диктатора, бенефіціаром корпорації «Санта Бремор», яка охоплює 25 % російського ринку пресервів. Також він вважався генеральним директором білорусько-німецького підприємства «Санта Імпекс Брест», з дилерською мережею в Білорусі, росії, Україні та Молдові.

Цікаво, що власник «Санта Бремор» і за сумісництвом «почесний консул Ісландії в Білорусі» Мошенський рік тому мав шанси потрапити під санкції Євросоюзу, але його в черговий раз  викреслили зі санкційного списку – тоді рішення щодо вилучення «гаманця» Лукашенка пролобіювала Угорщина.

Кому цікаво, чому я наразі звертаю на це увагу, просто перечитайте мій попередній пост.

Попередні, написані до 24.02.2022 матеріали АРК про ці питання:

Крим та дохла риба

Крим, криль та пірати Азовського моря

Влада Естонії заарештувала магната з бізнесом у Криму та Києві

Кримський вузол рибної мафії

Борис Бабін, сторінка у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: