Бамбіть Давос – закликав кремлівський ідеолог

АНАЛІТИКА 17.01.2024 Коментарі 0

Один із ключових ідеологів агресивної політики російської федерації і геноциду українського народу алєксандр дугін у своєму черговому припадку закликав бомбити Давос. У це швейцарське містечко на Всесвітній економічний форум, що розпочав 5-денну роботу 15 січня, з'їхалося приблизно 60 глав держав і майже 3 тисячі представників бізнесу, науки,  мистецтва. Росію, як країну-агресорку, не запросили. 

Дугін, мабуть, свою образу вирішив викласти у фразу помсти: "Глобалісти Давосу відчули себе вершниками Апокаліпсису або навіть ангелами, що карають. Міркую, що пора бомбардувати Давос".

Публіцист Олександр Невзоров у притаманному йому стилі виклав свої міркування щодо погроз із кремля у ТГ-каналі

- Доля нещасної планети залежить від президентів, міністрів, глави НАТО, Пентагону, світових розвідок тощо. Серед них є милі і привабливі персонажі. Але всі вони, на жаль, тугодумні.
Як показують події останньої епохи – вони не вміють бачити очевидності та вираховувати вектори подій.
Якби вміли, то діяли зовсім інакше. Без дипломатичних соплей. Без вагань і сумнівів.
Все б давно стало на свої місця. Скрізь закінчилися би смерть і розруха.

Найпростіший аналіз політичної крові путіна дає наступний розклад: 85% – чистий гітлеризм, 10% – "чекізм" і 5% – отруйні слини дугіна, ільїна, достоєвського й інших ідеологів російського расизму.

Істота з такою "кров'ю", отримавши серйозну владу, бомби, армію та апарат насильства – неминуче має забезпечити людство дуже великою бідою.

Зазначимо, що той самий гітлер не мав жодної "школи". Він сволота-самоучка. А путін пройшов тривале навчання в надрах КДБ і ввібрав у себе все те, що прославило цю організацію у 1932-1947-их роках.

Світ – обачний і мудрий, особину з такими "аналізами політичної крові" давно б ізолював або забетонував.

Але світ реальний – досі сподівається, що "дах" кремлівського маніяка стане на місце. Наївняк із НАТО мислить про "переговори".

Йолопи з ООН вірять у те, що путін наїсться Україною та перетравлюючи її, років на 10 затихне.
Ніхто не наважується глянути в очі страшній правді.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: