Байден закликав Конгрес схвалити пакет допомоги: в україців закінчуються боєприпаси

НОВИНИ 14.02.2024 Коментарі 0

Президент США Джо Байден у вівторок, 13 лютого, звернувся до Палати представників Конгресу із закликом якнайшвидше затвердити пакет допомоги Україні та Ізраїлю на суму 95 мільярдів доларів, ухвалений напередодні Сенатом.

«Ми не можемо дозволити собі продовжувати чекати. Ціна бездіяльності зростає з кожним днем, особливо в Україні», - наголосив Байден у заяві, опублікованій на сайті Білого дому, - пише Польське радіо

Як він зазначив, надходять повідомлення про те, що в українських військ закінчуються боєприпаси на передовій, у той час як російські війська продовжують наступати, а путін продовжує мріяти про поневолення українського народу.

«Є ті, хто стверджує, що американське лідерство та наші альянси у країнах світу не мають значення, але це не так. Якщо ми не повстанемо проти тиранів, які хочуть підкорити своїх сусідів або забрати частину їхньої території, це матиме значні наслідки для національної безпеки Америки», - підкреслив він.

Нагадаємо, у вівторок, 13 лютого, Сенат ухвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню на суму 95 мільярдів доларів перед тим, як відправити його на затвердження до Палати представників, де переважають республіканці, і де він має менші шанси бути схваленим.

Фото – Генштаб ЗСУ.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: