Атакою дронами Москви намацали больову точку росії – політолог

ОКРЕМА ДУМКА 03.06.2023 Коментарі 0

Хто би не організував атаку дронами Москви та підмосков'я, але він, схоже, намацав больову точку Російської Федерації.

Ви звернули увагу, як у російських пабліках обговорювали те, що частина дронів упала на Рубльовці. Наскільки це було цікаво, приємно та кумедно значній кількості росіян. І наскільки було неприємно, прикро, але найголовніше, страшно мешканцям умовної «Рубльовки» та їхнього кола спілкування? І навіть не знаю, що їх більше налякало: дрони з неба чи радість співгромадян.

І ось тут я подумав, що за наявності засобів донесення заряду об'єкти в Москві – вони другорядні. Адже навіть вибух над кремлем у РФ помітили (бачив соціологію), але це не зачепило. А ось «рубльовка» спрацювала. Причому одним подарувала радість, другим страх і негатив. А так само дитячу образу – адже інструментів відповіді, вважай-то й немає. ЯО за рубльовку? Не зрозуміє навіть слухняний плебс. Звичайні ракети? Ну то вже запускали. Тим більше, що питання не в ударах. Згадали старі радянські фільми кінця 20-их, що показують «революцію» чи «повстання в царську епоху». Де є кадри непідробної радості селян на тлі панського маєтку. Безкорисний акт, безглуздий. Буде новий пан. Але плебс пам'ятатиме палаючу садибу як момент найвищого свого щастя. Саме такий сценарій лякає рубльовських. І, виявляється, схильність до такого сценарію сидить у глибині душі частини їхніх підданих.

Страх рубльовської тусовки був настільки потужний і великий, що одні розгубилися, інші, як, наприклад, Соловйов, із «праведним гнівом» обрушилися на співвітчизників. Було видно, що зачепило.

А тепер уявіть буйство емоцій в РФ у разі успішних прильотів. Адже кадри палаючих рубльовських новобудов стануть вірусними. І розганятимуть їх самі громадяни РФ. Як тут не згадати реакцію глядачів на стару пісню «по ком звонят колокола» про Москву, що згоріла. Але то була лише пісня...

Ігор Тишкевич, політолог, ТГ-канал

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: