Антисемітизм – культурна норма, - роспропагандист кісєльов

НОВИНИ 23.10.2023 Коментарі 0

Рашистський пропагандист дмітрій кісєльов у телеетері россіі 1 «пояснив» zомбованій публіці ерефії про світові масштаби протистояння між мусульманами та євреями.

За його словами, протистояння євреїв і мусульман набули світового масштабу, що охопив мільярди людей.

«Ось на глобусі Ізраїль. Населення країни приблизно 9 мільйонів. Ще приблизно 6 мільйонів євреїв – діаспора у світі. Переважно у країнах Заходу.

Мусульман на планеті, як вважають, приблизно два мільярди – десь 1,8. Є й великі держави, де іслам – офіційна релігія. Є країни з доволі великою часткою ісламського населення, наприклад, росія чи Франція. Щоправда, іслам для нас (для рф, - ред.) рідна релігія, а для Франції – завезена. У Росії, однак, міжнаціональний мир, на Заході – значно складніше.

Історично до Ізраїлю величезна маса мусульман ставиться, скажімо так, насторожено. Сотні мільйонів мусульман, звичайно, не кожен. Але все ж таки, антисемітизм – культурна норма, що переходить з покоління у покоління. І жодна політкоректність із цим нічого не вдіє. Можна аналізувати, чому так, але просто приймемо як факт», - розповів кісєльов.

Ізраїльський військово-політичний експерт, колишній одесит Ігаль Левін у своєму ТГ-каналі так прокоментував слова роспропагандиста:

  • Іноді запитуєш, а чи може російська пропаганда зазирнути в нові глибини? А потім бачиш таке і розумієш – усе на місці, все стабільно, глибинИ ще так багато, що всі ці кремлівські помийні свині почуваються як у рідній стихії, пірнаючи у ці прірви.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: