Антиізраїльська інформаційна війна Кремля

ПЕРЕКЛАДИ 20.10.2023 Коментарі 0

У своєму антисемітизмі путінський диктаторський режим просто не має меж. У гірших традиціях геббельсівської пропаганди, використовуючи горезвісну формулу Гітлера «що жахливіша брехня, тим охочіше у неї повірять», російські спецслужби ведуть необмежену інформаційну війну проти Держави Ізраїль. Москва стоїть на позиціях підігравання ХАМАС, вважаючи їх собі подібними борцями за ревізію світового порядку за допомогою деструктивних інструментів, таких як невибіркове кровопролиття. Черговим кейсом, що підтверджує цей наратив, виступає інформаційна атака на Єрусалим, здійснена по лінії ГРУ, у світлі вибухів у лікарні Аль-Ахлі в Секторі Газа, що стався 17 жовтня.

Загальна картина виглядає так, що з метою максимальної демонізації Ізраїлю та позбавлення його міжнародної підтримки з боку країн союзників і партнерів ХАМАС та його іноземні куратори організували страшну провокацію із вибухом у лікарні.

Хамасівці всіма правдами та неправдами працюють на підрив можливостей Ізраїлю захищатися, у тому числі у світлі візитів солідарності до країни лідерів США, Німеччини, Великої Британії. Москва тут повністю на боці терористів, адже їй як нікому іншому вигідна подальша ескалація.

Російські ресурси пропаганди просто наїжачилися проти Ізраїлю і тиражують версію про те, що вибух у лікарні став результатом ізраїльського авіаудару. Насправді все інакше. Доведеним фактом є тотальне використання ХАМАС усієї без винятку інфраструктури на підконтрольній території з метою здійснення терористичної діяльності. На території лікарні розміщувалися склади зброї, які вибухнули через невдалий пуск ракети терористами.

ЦАХАЛ навів серію залізобетонних аргументів, що підтверджують цей факт. Ізраїль оприлюднив розвіддані, зокрема записи перехоплених розмов хамасівців та іншу інформацію, що вказують: причиною вибуху став невдалий пуск ракети палестинських терористів. Щоби довести відсутність слідів авіаудару ЦАХАЛу, опублікували знімки лікарні до і після вибуху.

Проте російська сторона тотально відкидає ізраїльські дані та ллє воду на млин ХАМАС. Окремі пропагандисти Кремля називають Ізраїль «людожерською державою», яку треба ліквідувати разом із усім єврейським народом! Дуґін у дусі шизофренічного маразму долдонить марення про «сіоністську загрозу», яка веде людство до кінця світу та має бути припинена. Відома інформмерзота Сімоньян лицемірно шле співчуття через трагедію в баптистській лікарні, однозначно покладаючи всю відповідальність на Ізраїль.

Мета Кремля спровокувати глобальну інтифаду для досягнення своїх кривавих цілей в Україні, де справи у криворукого російського вождика йдуть дуже паршиво.

Особливо після першого використання з боку ЗСУ ракет ATACMS, які потріпали терористичну авіацію окупантів.

Путін намагається пов'язати воєдино війну проти України та терор проти Ізраїлю з метою приховати свою військову поразку та перегрупуватися. Тиск на Ізраїль лише зростатиме. Після роздутого інциденту з лікарнею немає жодних гарантій, що незабаром російські спецслужби разом із кадировцями і врятованими хамасівцями не запустять хвилю терору проти євреїв на території РФ. Адже вже зараз вони потурають агресивним антисемітським випадам у всьому світі.

Ця тактика має небезпечну сторону.

РФ приховано прагне схилити симпатії країн глобального Півдня до терористів. Так що чекаємо на розквіт Аль-Каїди, ІДІЛ та інших Боко Харам, які отримують підживлення з фондів ГРУ, на просторах від Дакара до Пекіна. Але за будь-який свій вибір необхідно відповідати. Той, хто сьогодні топить за терористів, уже завтра може зіткнутися з ними віч-на-віч і впасти жертвою своєї короткозорості. При цьому ніхто не прийде на допомогу, адже сили добра будуть вкрай ослаблені, щоби протягнути руку допомоги прозрілим новим жертвам ісламського екстремізму.

ТГ-канал Сито Сократа

P.S.

«Незалежна» соціалістична газета Єврейської автономної області із центром Біробіджан почепила плашку на підтримку Палестини. Видання належить  місцевому депутату владіміру сахаровскому. На обурені дописи євреїв, чиї родичі загинули через напад ХАМАС, сахаровскій заявив, що висловлює солідарність не з терористами, а «з простим народом, вигнаним сіоністами зі своєї землі», пише ТГ-канал ЧТД. А незадоволених таким кроком депутат назвав «адептами сіоністської пропаганди».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: