Ані Лорак таки вирішила випросити собі росіянське громадянство

НОВИНИ 15.03.2024 Коментарі 0

РашаЗМІ та пропагандистські канали розтрубили «новину» про те, що колишня народна артистка України Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак) подала заяву на отримання громадянства рф.

Насправді вона це зробила ще у лютому, цитують московити неназваного представника співачки. Хоча повідомив він про це сьогодні, 15 березня.

Рашисти як з ксерокса, тиражують в додаток до цієї новини інформацію про те, що ще у 2016 році Ані Лорак пропонував допомогу депутат держдуми віталій мілонов — з отриманням роспаспорта. Однак тоді представник артистки нібито заявив, що міняти громадянство вона не збирається. Очевидно, тепер щось змінилося.

Народжена на Буковині, Кароліна у середині 90-х не лише брала участь у пісенних конкурсах в Україні, але і їздила виступати до москви. Після виступу на Євробаченні (ІІ місце) в 2008 році отримала звання «Народна артистка України». Після початку російсько-української війни співачка не припинила виступи у рф та окупованому Криму. У лютому 2022 року Ані Лорак не засудила агресора, натомість профільний комітет ВРУ звернувся до Президента України з проханням позбавити співачку звання Народної артистки. У жовтні 2022 року проти Кароліни запровадили санкції РНБОУ.

На росії співачка періодично виступає та бере участь у телешоу.

Щоправда, як раніше писав ЗІФ, проти неї піднялася хвиля хейту, в результаті низку її концертів у різних містах московії скасували.

Українці не раз кпинили з Ані Лорак за її проросійську позицію. Так її ім’ям підписували дрони, які атакували рашистів. Такж відомі блогери публічно дякували у соцмережах Ані Лорак нібито за надану ЗСУ допомогу.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: