Адмін українського ТГ-каналу співпрацює з рашапропагандистами?

ОКРЕМА ДУМКА 17.06.2023 Коментарі 0

Отже, адміністратор одного з найвідоміших російських телеграм-каналів «Рыбарь» (1,1 млн. підписників) під час стріму випадково спалив свою переписку із двома особами: деяким «Толиком Ш.» (хто би це не був) і деяким Max Lavrinenko.

Максим Лавриненко – це адмін українського телеграм-каналу «Труха». На скріншоті, який тупо спалив «Рыбарь», видно аватарку, яка співпадає з відомою фотографією Лавриненка, і текст повідомлення: «Ты уверен? Мне сказали, что попали».

Я закладаю десь 1% вірогідності, що це все дуже дорога та якісна провокація проти «Трухи» та Толіка Ш. (не можу вгадати, що ж це за Толік, може хтось знає). Але на 99% ми з лезом Оккама впевнені, що це саме те, чим воно виглядає: адмін українського телеграм-каналу обмінюється інформацією з колегою з Z-сітки, передає тому дані по прильотам і здійснює таким чином злочин, передбачений ст. 111-2 Кримінального кодексу України.

Упевненості нам з Оккамом додає те, що самому «Рыбарю» така провокація невигідна – йому зараз варто чекати серйозних проблем. А ще тому, що «Труха» та Толік Ш. неодноразово були помічені у спільній діяльності – наприклад, коли «розганяли» пости проти Антикорупційної ради при Міноборони, або разом із підсанкційним Дубінським спільно відпрацьовували «тємнікі».

Тож звертаюся до Служба безпеки України з публічною вимогою здійснити перевірку вказаних фактів і надати їм оцінку. Паперове звернення вишлю до СБУ в будній день.

Юрій Гудименко, сторінка у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: