росія провалила найдорожчу у своїй історії ІПСО – Кирило Буданов

НОВИНИ 25.02.2024 Коментарі 0

російська федерація планувала, але не змогла реалізувати проти України найдорожчу у своїй історії інформаційно-психологічну операцію.

Про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив у кулуарах форуму «Україна. Рік 2024», що відбувся у неділю, 25 лютого, в Києві.

За його словами, російська федерація планувала, але не змогла реалізувати проти України найдорожчу у своїй історії інформаційно-психологічну операцію. 

«Вони не знайшли нічого кращого, як назвати цю операцію «Майдан-3» - вона так офіційно в їхніх документах і називалася. Це максимально дорога операція для них, і вона вже практично провалилася. В рамках цієї операції вони спланували наступне: створити ситуацію, при якій поставити під сумнів легітимність прийняття рішень в Україні в період після 20 травня цього року. Вони розраховували на певну смуту в українському суспільстві у звʼязку з цим, яка буде спроектована на наше військо. Після цього, посіявши двоякі думки в нашій армії, в першій половині червня вони планували нанести воєнну поразку на сході, користуючись розхитаною заздалегідь ситуацією в армії. Але вони не зможуть нанести воєнну поразку, і ця їхня спецоперація вже провалилася», - зазначив Кирило Буданов. 

Фото – ТГ-канал ГУР МО України

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: