росія організовує фейкові протести в Європі – проти ЄС, НАТО та України

НОВИНИ 08.05.2023 Коментарі 0

Кремль доручив своїм спецслужбам організовувати фальшиві протести в Європі, спрямовані проти ЄС, НАТО та України.

Про це йдеться у спільному розслідуванні Le Monde, NRK, Süddeutsche Zeitung, SVT та Westdeutscher Rundfunk, - пише телеграм-канал ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS.

«За даними видань, російська стратегія включає декілька міст, у яких рекомендується проводити постановочні протести, зокрема, Париж, Гаагу, Брюссель та Франкфурт. 

Фотографії «демонстрантів» поширюються у Мережі, створюючи враження широкого антиукраїнського настрою. 

Провокатори також проникають на справжні протести, наприклад, проти пенсійної реформи. Там розгортають свої банери. Знімають фото і відео. Потім це викладається в російських медіа для створення ефекту масовості».

Додамо, що у середині березня цього року повідомлялось про спроби російських пропагандистів використовуватиме записи демонстрацій проти пенсійної реформи, що тривали у Франції, при цьому організатори антиукраїнських мітингів пробували  зібрати своїх нечисленних «прихильників» поблизу епіцентрів антиурядової активності.

Як зазначає видання, відомо про плани російських спецслужб підтримати три антиукраїнські акції - у Парижі 18 березня, у Тулузі 19 березня і в Брюсселі 4 квітня. Протести стануть відповіддю на рішення Польщі поставити Україні перші 4 винищувачі МіГ-29.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: