Випустили ролик до українському шутеру Off the Grid – відео

НОВИНИ 08.05.2023 Коментарі 0

У серпні минулого року українська студія Gunzilla Games представила кінематографічний трейлер королівської битви Off The Grid. Його зняв голлівудський режисер Ніл Бломкамп. Нещодавно розробники продемонстрували розширену версію ролика.

Спочатку на відео, повідомляє УНІАН, показують перестрілку між двома командами. Один із бійців з механізованими протезами кінцівок успішно знищує противника, але потім потрапляє під вибух снаряду. Персонаж утратив руку та залетів усередину покинутої будівлі.

Після цього глядачам демонструють передісторію солдата та показують, наскільки безжальним він може бути на прикладі епізоду з дитиною, яка просила їжі. У другій половині ролика боєць повернувся на поле битви та самотужки розправився з противниками. Одного з них персонаж задушив, підкравшись ззаду, а другого – штовхнув на лазерні міни. Під кінець ролика солдат вигнав людей з фургона, підлікував товариша та віддав золотий ланцюжлк уже згаданій дитині, щоби та купила їжі.

Off The Grid – подробиці гри

Цей шутер у форматі королівської битви буде дебютом української студії Gunzilla Games. Події проекту розгортаються на дистопічному тропічному острові в далекому майбутньому.

Користувачам належить брати участь у командних змаганнях, збирати екіпірування, битися з іншими людьми та виконувати місії.

У грі поєднуються елементи мультиплеєра і оповідь. За сюжетну частину відповідає письменник Річард Морґан – автор «Видозміненого вуглецю».

Off The Grid вийде на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S у 2023 році, точна дата релізу невідома.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: