лукашенко поїхав "грозити" НАТО та розпорядився стріляти у порушників кордону

НОВИНИ 26.03.2024 Коментарі 0

У вівторок, 26 березня, білоруський диктатор "раптово" вирішив перевірити боєздатність танкового батальйону на Ошмянському тактичному напрямку на півночі Білорусі.

«Якщо наступають із району Побради (містечко у Литві, - ЗІФ), це зона відповідальності цього батальйону?» - поцікавився диктатор та згодом додав: «Я публічно скажу: будь-яка провокація має припинятися військовим шляхом. Ніхто не повинен ні з ким церемонитися. Будь-яке порушення державного кордону – на ураження». 

лукашенко переймається, чи готові його танкісти відбити напад із півночі, де "засіли" війська НАТО

Бульбофюрер заявив під час зустрічі із військовими в Ошмянському районі Гродненської області, у районі розміщення танкового батальйону, що ті повинні діяти жорстко. Політичний оглядач та історик Олександр Фрідман відреагував на це дописом у своєму ТГ-каналі:

  • Лукашенко грізно розпорядився відкривати вогонь на ураження порушників держкордону. Виникає, одначе, запитання: а чому тоді це правило не діє у випадку з «українськими диверсантами», яких регулярно показує ТБ Білорусі? Так погано стріляють чи «своїх» не чіпають?!
Зі собою сапопроголошений президент узяв шпіца Умку, якого тягає повсюдно із квітня 2020 року .
(скриншот відео)

На фото з відкритих джерел: лукашенко запевнив журналістів, що Білорусь і росфедерація не планують нападати на країни Заходу, а вибудовує тут систему оборони. "Вони, (країни Заходу, - ЗІФ) чекають на це (напад, - ЗІФ). Вони провокують нас”, - пояснив бульбофюрер

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: