Звільнений генерал привітав військових журналістів України

НОВИНИ 16.02.2024 Коментарі 0

Військові журналісти зробили і роблять величезний внесок в інформаційну боротьбу із російською агресією. Вони є першими, хто на власні очі бачить перемоги і здобутки нашого війська.

Такими словами розпочав своє привітання військових журналістів з нагоди їхнього професійного свята уже колишній командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв. До речі, про своє звільнення він дізнався саме від журналістів.

"Саме з інформації від військових журналістів та пресофіцерів підрозділів Збройних Сил України починається ранок кожного українця вже майже 10 років. Ризикуючи своїм життям, вони розповідають усьому світу правду про військові злочини російських загарбників на території України. Саме військові журналісти готують тисячі повідомлень, сюжетів і репортажів із передової в умовах бойових дій. Вони не лише оперативно й достовірно надають інформацію, але й, що іноді критично важливо, – надають її саме тоді, коли про неї вже можна говорити офіційно.

Сьогодні ми шануємо не лише військових журналістів, а також і їхніх цивільних колег, які з перших днів російської агресії стоять поруч із українською армією у найгарячіших місцях російсько-українського протистояння.

Бажаю вам наснаги, мужності та терпіння у вашій нелегкій праці на користь України. Ми віримо й чекаємо від вас на найголовнішу новину – про нашу омріяну Перемогу!" - йдеться у вітанні.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: